Marcel Ciolacu îl taxează DUR pe Vlad Voiculescu! ”Bătaie de joc! Să vă fie rușine”

2 luni in urmă 2

Marcel Ciolacu îl taxează DUR pe Vlad Voiculescu! Liderul PSD susține că ministrul Sănătății taie frunze la câini, în timp ce oamenii sunt siliți să se înghesuie la cozi pentru a se putea imuniza. De asemenea, acesta este de părere că actuala campanie de vaccinare a Florin Cîțu.

”Bătaie de joc!!! Voiculescu taie frunză la câini #fărămască prin Parlament, în timp ce oamenii sunt siliți să se înghesuie la cozi la vaccin! Așa arată campania de vaccinare a Guvernului Florin Cîţu ! #Haos și neputință! Și apoi vă mirați că oamenii s-au săturat de voi și de aberațiile voastre. Să vă fie rușine!!” , este mesajul postat de liderul Partidului Social Democrat.

Citește și: Guvernul nu ia în calcul relaxarea restricţiilor anti-COVID-19 după protestele de duminică

Marcel Ciolacu îl taxează DUR pe Vlad Voiculescu! Ministrul Sănătăţii, a reacţionat pe Facebook după ce a fost fotografiat, luni, fără mască de protecţie, pe holurile Parlamentului. Ministrul Sănătăţii a găsit primele scuze: era într-o conferinţă video şi pentru a bea apă! Potrivit legislaţiei, masca de protecţie trebuie purtată în orice spaţiu public închis, aşa cum este şi holul Parlamentului.

”Am fost filmat / fotografiat astăzi de jurnaliștii ProTV într-o încăpere a Parlamentului cu masca dată jos de la gură. Eram într-o conferință video mi-am dat jos masca pentru intervenție, pentru a mă face mai bine înțeles și pentru că îmi era sete – pentru a comunica mai clar și pentru a bea apă. Fără să spun că asta justifică greșeala, trebuie spus că am făcut asta fiind singur în încăpere – fără nicio persoană la mai puțin de 10 metri în jurul meu. La un moment dat mi-a fost atrasă atenția și mi-am pus la loc masca. Fără îndoială, am greșit și toate criticile sunt justificate. Regulile trebuie respectate”, a scris Vlad Voiculescu pe Facebook.

Citește și: Vlad Voiculescu, fără mască pe holurile Parlamentului. Ce spune legea FOTO

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă