Marcel Ciolacu îi răspunde premierului Cîțu: Guvernul trebuie să stea în casă, românii trebuie să stea afară / Cîțu vine cu mîna întinsă la noi să cerșească ajutor

2 săptămâni in urmă 2

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, luni, că noile restricții decise de Guvern au creat „haos” și că premierul Florin Cîțu „recunoaște oficial” că nu a fost în stare „să facă nimic” și. de aceea, cere ajutor.

„Cîțu vine cu mâna întinsă la noi să cerșească ajutor. Abia cum recunoaște oficial că nu a fost în satre să facă nimic. (…)Acum când le este frică de furia oamenilor s-au gândit să ceară ajutor”, a declarat Ciolacu.

Liderul PSD răspunde astfel declarației premierului Florin Cîțu, care a acuzat PSD vine cu mesaje „puţin confuze”, dar a precizat că este pregătit să asculte şi opinia specialiştilor din PSD.

„Pe de-o parte, acum câteva luni de zile ne spuneau că suntem prea relaxaţi şi că România este singura ţară din UE relaxată, acum vin şi ne spun că impunem restricţii. Eu sunt pregătit să ascult şi opinia specialiştilor din PSD. Specialiştii nu au culoare politică. Lupta pentru sănătatea românilor nu are culoare politică. Decât să dăm mesaje confuze şi politice în această perioadă, este momentul să stăm toţi la masă, specialiştii, şi să vedem care sunt cele mai bune măsuri pentru români, pentru sănătatea românilor”, a spus Cîțu.

Marcel Ciolacu spune însă că „nu este o propunere serioasă” a premierului, ci doar ascunde „dorința lor de a nu-și asuma responsabilitatea”.

În ceea ce privește protestele din mai multe orașe din țară împotriva noilor restricții, Marcel Ciolacu a spus că este dreptul democratic al românilor să iasă în stradă, mai ales că măsurile suplimentare au adus mai mult „haos”.

„Guvernul trebuie să stea în casă. Cîțu și Iohannis trebuie să stea în casă. Românii trebuie să stea afară, românii trebuie să meargă la serviciu, românii trebuie să-ți ducă copiii la școală, românii trebuie să-și vadă de viața lor și, mai ales, afecerile lor trebuie să funcționeze”, a declarat Marcel Ciolacu.

Sursa foto: Captură video

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă