Marcel Ciolacu, despre votul dublu din Parlament: „Ştiţi foarte bine, se mai întâmplă astfel de lucruri, un coleg pleacă să îşi ia cafeaua...”

2 luni in urmă 1

Marcel CiolacuMarcel Ciolacu

Președintele PSD - Marcel Ciolacu a vorbit despre parlamentarii care au votat și pentru alți colegi în plenul reunit în care s-a dezbătut proiectul legii bugetului de stat pentru anul 2021. Acesta a spus că se mai întâmplă astfel de lucruri „un coleg pleacă să îşi ia cafeaua...”.

JOI, 04 MARTIE 2021, 09:45

SURSĂ: Realitatea.net

AUTOR: REALITATEA.NET

„Am văzut şi eu, a fost un caz. O să discutăm la grup despre acest lucru. Ştiţi foarte bine, se mai întâmplă astfel de lucruri, un coleg pleacă să îşi ia cafeaua... Trebuie să modificăm legea. Dar au existat cazuri şi de la PNL şi de la USR. Cum poate fi stopat acest lucru? Prin lege. Prin sancţiuni. O să venim cu o modificare la Regulamentul camerelor", a declarat Marcel Ciolacu, miercuri, la un post TV.

„Eu de câte ori am o urgenţă şi nu mai pot participa la vot, îmi iau cartela, mi-o pun în buzunar, plec, mă întorc, introduc cartela. O să avem o discuţie la grup despre aceste cazuri.

Consider că forţarea acelor voturi a fost făcută gratuit, adică a fost un gest reflex care nu se impunea”, a mai spus Marcel Cioalcu.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă