Marcel Ciolacu: Clotilde Armand a pierdut alegerile, mai sunt 220 de saci de numărat

3 săptămâni in urmă 14

Marcel Ciolacu a declarat, luni, că „are informații” potrivit cărora renumărarea voturilor pentru funcția de primar al Sectorului 1 îl dă câștigător pe Dan Tudorache, nu pe Clotilde Armand. Șeful PSD a adăugat că mai sunt saci de numărat, dar trendul se menține. Ciolacu a mentionat ca daca nu-si va da demisia Clotilde Armand, atunci PSD va strange semnaturi pentru organizarea unui referendum de demitere a edilului.

„Dna Clotilde a pierdut alegerile. Mai sunt 220 de saci de numarat, dar trendul e foarte clar, dl Tudorache a castigat alegerile. Cand se desfiinteaza SIIJ se desfiinteaza si aceasta ancheta si o ingropam, nu intelegeam de ce este acest elan de desfiintare a SIIJ. Oamenii aia de la politie (care renumera voturile) si-au facut datoria, cunosc detalii. Diferentele de la sac la sac continua sa fie la fel. Vreau sa o vad pe dna Clotilde, care nu este bolsevica, nu conteaza cine numara, ca isi va da demisia si va pleca. Daca nu, tehnic vom declansa strangere de semnaturi pentru referendum in Sectorul 1 pentru a o demite. Ii anunt cu tristete ca SIIJ nu se va desfiinta in 15 zile pana cand ancheta va fi finalizata”, a declarat Marcel Ciolacu.

Marcel Ciolacu: PNL USR PLUS UDMR au depășit CDR-ul. Cred că Iohannis nu iese de rușine 

Liderul PSD Marcel Ciolacu a declarat luni seara, la TVR 1, că certurile din coalitie dupa 4 luni de guvernare sunt mai rele decat pe vremea CDR-ului.

„Va amintiti cand spuneam ca sunt noul CDR? I-au depasit. Sunt mai rai ca CDR. Eu cred ca dl Iohannis nu iese de rușine. Eu cred ca președintelui Romaniei in momentul acesta ii e rusine si sa spuna ca a facut o mare greseala dar si cand se uita la ei vede ca a gresit”, a declarat Marcel Ciolacu.

Marcel Ciolacu, ironii la adresa USR PLUS. „S-a dezumflat domnul Barna, s-a dezumflat revoluţia. Asistăm cu toţii la un circ inacceptabil”
Copreşedintele USR PLUS Dan Barna a declarat luni că în cadrul discuţiilor purtate în coaliţia de guvernare fiecare parte şi-a prezentat punctul de vedere, PNL în sensul susţinerii lui Florin Cîţu, iar USR PLUS în direcţia de a nu-i mai acorda încredere premierului, discuţiile urmând să fie reluate marţi, la ora 16,00.

„Au fost câteva ore de discuţii în care fiecare partener şi-a prezentat poziţiile şi punctele de vedere, argumentele pentru care cei de la PNL îl susţin pe Florin, argumentele pentru care noi nu-i mai acordăm încredere premierului. Vom continua mâine la ora 16,00 discuţia. Pe parcursul acestor ore, ceea ce s-a întâmplat a fost să analizăm ipotezele şi scenariile de lucru în baza cărora vom putea să ajungem într-un termen cât mai scurt la o decizie de un fel sau celălalt. Continuăm mâine la ora 16,00”, a declarat Dan Barna, la Parlament.

Decizie SIIJ: Voturile de la alegerile locale din Sectorul 1 trebuie renumărate

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă