Marcel Ciolacu: "Cîțu trebuie să plece! Dar, odată cu el, trebuie să plece și Barna, și Ghinea, și Năsui!"

1 lună in urmă 24

De Monica Palade.
Publicat: 03.09.2021, 22:14.
Actualizat: 03.09.2021, 22:14

Scandalul din coaliţia de guvernare a încins spiritele şi în opoziţie. Marcel Ciolacu susţine că nu doar Florin Cîţu trebuie să plece, ci şi Dan Barna, Cristian Ghinea şi Claudiu Năsui.

Marcel Ciolacu: "Cîțu trebuie să plece! Dar, odată cu el, trebuie să plece și Barna, și Ghinea, și Năsui!"

Hepta/Mediafax/Eduard_Vinatoru

"Cîțu trebuie să plece! Dar, odată cu el, trebuie să plece și Barna, și Ghinea, și Năsui! Și ei au guvernat România în ultimul an de zile! Deși acum nu mai recunosc asta, în moțiunea depusă uitând să-și menționeze propria activitate dezastruoasă!

Alianța USR-AUR trebuie să propună o soluție pentru rezolvarea crizei politice. Înlocuirea lui Cîțu cu Orban sau cu Barna nu ar rezolva decât împărțirea ciolanului pentru actuala Coaliție, dar nu ar rezolva problemele românilor: sărăcia și creșterea prețurilor la alimente, medicamente și utilități", a scris Marcel Ciolacu pe pagina sa de Facebook.

Cîţu, plângeri la liderii europeni

Premierul Florin Cîțu a amenințat, vineri, că le va spune liderilor europeni și partenerilor strategici, SUA, despre situația din România, unde „se prefigurează o alianță cu un partid extremist”, în contextul în care USR PLUS și AUR au anunțat că vor semna o moțiune de cenzură.

Florin Cîțu a spus, după ședința de guvern, la care miniștrii USR PLUS nu au participat, că va lua legătura cu liderii europeni și cu cei americani pentru a le spune care este situația în România.

„O să iau legătura cu liderii europeni în legătură cu ceea ce se întâmplă în România. Avem, aici, lucruri care nu se mai pot întâmpla în 2021. Avem o alianță toxică care se prefigurează, o alianță cu un partid extremist, un partid care vrea răul românilor, un partid care nu respectă proprietatea privată, un partid care nu respectă libertatea individuală, un partid cu care, din punctul meu de vedere, nu ar trebui să discutăm. Dar voi informa liderii europeni despre acest lucru și vom vedea ce e de făcut. Și, bineînțeles, și partenerii noștri strategici, SUA”, a spus Cîțu.

Deputatul USR PLUS Ionuț Moșteanu a anunțat că reprezentanții formațiunii au discutat cu AUR și că împreună au 122 de semnături, deci pot depune o moțiune de cenzură împotriva Guvernului Cîțu.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă