Marcel Ciolacu cere intervenţia lui Iohannis: Cîțu vrea să dea un nou asalt asupra avuției naționale

1 lună in urmă 1

Marcel Ciolacu a declarat că preşedintele Klaus Iohannis trebuie să solicite imperativ Guvernului Cîţu să nu vândă pe nimic companiile româneşti.

„Iohannis trebuie să facă un singur lucru la șueta anticonstituțională cu miniștrii de la Cotroceni: să ceară imperativ ca acest Guvern să nu vândă pe nimic companiile românești!
Timp de un an, nu am permis ca acest Guvern de dreapta care a dus România în faliment să vândă tot din casă! Ne-am bătut cu ei în Parlament și am reușit să stopăm vânzarea activelor celor mai profitabile companii de stat: Hidroelectrica, Romgaz, Nuclearelectrica, Transgaz, CEC și Aeroporturi București.
Acum însă, pentru că știe că în curând nu-l va mai împrumuta nimeni, Cîțu vrea să dea un nou asalt asupra avuției naționale și să treacă peste legea PSD care îl bloca să vândă activele în plină criză sanitară și economică.
10 miliarde de euro și aproape 18.000 de salariați. Aceasta este miza lui Cîțu!
Îl avertizez pe Iohannis să nu fie părtaș la acest furt! Și să ia aminte că nici acum nu-i vom lăsa!”, a scris preşedintele PSD Marcel Ciolacu pe Facebook.

Citeşte şi: Marcel Ciolacu: „Comisia Europeană confirmă avertismentele noastre. Guvernul Ţeparilor adânceşte criza”

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă