Marcel Ciolacu: Astăzi sper să terminăm programul de guvernare / Ministerul de finanțe, bugetul pe anul viitor și justiția, printre temele rămase în discuție cu PNL

2 săptămâni in urmă 26

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, marți dimineața, că speră să termine azi negocierile cu PNL privind programul de guvernare.

”Mai avem discuții în legătură cu ministerul de finanțe, proiecția bugetului pe anul viitor și domeniul de justiție. Lăsăm specialiștii să găsească soluțiile cele mai bune”, a declarat Ciolacu.

El a mai spus că PSD nu a făcut o nominalizare pentru funcția de premier, întrebat dacă va fi propunerea partidului pentru funcția de prim-ministru.

Marcel Ciolacu a mai vorbit despre ”optimizarea PNRR”, întrebat dacă își mențione declarația privind renegocierea Planului Național de Redresare și Reziliență.

”Să optimizăm PNRR, mai mult ca sigur dacă se va constitui coaliția vom face o deplasare la Bruxelles ca să discutăm punctual. Deja europarlamentarii discută cu privire la optimizarea PNRR”, a precizat liderul PSD.

O nouă rundă de negocieri politice între PNL și PSD este prevăzută să aibă loc marți, începând cu ora 13, în biroul lui Sorin Grindeanu de la Palatul Parlamentului.

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media.ro

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă