Marcel Ciolacu aruncă bomba: Anunț public oficial că eu în noaptea de Înviere sunt la Biserică. Plătesc amenda și îmi asum fapta!

2 săptămâni in urmă 1

Marcel Ciolacu aruncă bomba. Politicianul afirmă că nu instigă alte persoane să procedeze la fel, însă el îşi asumă incusiv eventuale sancţiuni.

„Ce facem de sărbătorile pascale? Nu ştiu, eu o să merg la biserică. Anunţ public oficial: eu, în noaptea de Înviere, sunt la biserică. Una este să mobilizezi un partid într-o direcţie, lucruri care s-au întâmplat, şi una este o decizie personală. Eu, în noaptea de Înviere, voi merge la biserică, indiferent de toate restricţiile lor. Voi purta mască, mă dezinfectez, dar voi merge la biserică. Voi plăti amendă şi îmi asum fapta (dacă va fi oprit de poliţie, n.r.). Nu am nicio problemă. Eu v-am spus ce fac eu. Îmi asum decizia”, a declarat Marcel Ciolacu la Antena 3.

De altfel, Ciolacu critică dur conducerea Ministerului Sănătăţii, dar şi alţi oficiali guvernamentali, pentru modul în care gestionează pandemia şi în special pentru faptul că personalul din centrele de vaccinare nu a fost plătit la timp.

„Toate centrele de vaccinare din ţară sunt făcute din banii autorităţilor locale. S-au mişcat toţi primarii foarte repede şi ei au uitat să plătească personalul medical. Sunt mai proşti decât vă închipuiţi cei care conduc în acest moment. Pur şi simplu au uitat să plătească personalul medical. E atribuţia ministrului Sănătăţii.

Cum poţi să ieşi tu, ministru al Muncii, după un an de pandemie, să ieşi cu cumulul pensiei cu salariul exact pe sectorul de învăţământ şi de sănătate. Am văzut medicii de la ATI, care au spus că îşi dau demisia cu toţii. Pur şi simplu nu sunt conectaţi la ce se întâmplă. Au desfiinţat 100 de paturi ATI, acum se chinie să le facă la lor. Am înţeles la primul val, nu erau pregătiţi, la al doilea val, dar la al treilea val, când vedeai trendum mondial? De vină sunt românii, că nu se vaccinează. De fapt nu sunt vaccinuri. Din punctul meu de vedere se respectă măsurile. Nu se face testare, numai prin testare faci prevenire”, a afirmat Ciolacu, la Antena 3.

Citește și: Nou ordin semnat de Arafat. Ce se întâmplă cu elevii care susțin simularea. AVEM documentul oficial!

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă