Marcel Ciolacu. Am lăsat toate orgoliile deoparte, mai importante au fost măsurile sociale

5 zile in urmă 12

Marcel Ciolacu, președintele PSD Marcel Ciolacu, președintele PSD

Liderul PSD a confirmat că partidul a făcut o concesie când a acceptat oferta PNL de a intra la guvernare. Ciolacu a dat asigurări că veniturile românilor vor continua să crească anul viitor și că îndeplinirea programului social în 2022 este mai importantă decât funcția de premier.

LUNI, 22 NOIEMBRIE 2021, 18:18

SURSĂ: realitatea.net AUTOR: REALITATEA.NET

Ciolacu a declarat, luni seara, după ședința conducerii PSD că România a intrat într-o altă etapă și că trebuie stabilizată, ntată de Marcel Ciolacu:

Cele mai importante declarații ale liderului PSD:

Acum intrăm într-o altă etapă, România trebuie stabilizată. PSD a negociat programe și măsuri. Scopul nostru a fost să impunem măsurile sociale. Nu am intrat la guvernare punând alte condiții. Dacă nu ar fi fost acceptate aceste măsuri, PSD nu ar fi acceptat. Intrarea PSD în guvern reprezintă garanția că veniturile românilor vor continua să crească.

Toate partidele care formează această coaliție și-au propus să avem 7% din PIB pe investiții. Avem obligația să ne asigurăm că acest Guvern va atrage mai mulți bani europeni. Sunt măsuri care vor stabiliza România să avem o perspectivă de revenire la normalitate.

De ce nu a dat PSD prim ministru la prima rotație? Eram îndreptățiți să facem acest lucru, dar am făcut această concesie pentru că măsurile pentru oameni sunt mai importante decât funcțiile trecătoare. PSD a demonstrat în toată această perioadă de criză că este cel mai responsabil partid, că este cel mai stabil partid din România. Îmi doresc ca și celelalte partide să dea dovadă de aceeași maturitate de care au dat dovadă colegii mei.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă