Marcel Ciolacu acuza guvernul ca vrea sa vanda companiile de stat. "Iohannis sa nu fie partas la acest furt!"

1 lună in urmă 1

Marcel Ciolacu, presedintele PSD, acuza Guvernul Citu ca vrea sa "vanda pe nimic" cele mai profitabile companii de stat si ii cere presedintelui Klaus Iohannis sa nu permita acest lucru. Liderul social-democrat afirma ca guvernul nu se mai poate imprumuta si de aceea recurge la aceasta solutie.

"Iohannis trebuie sa faca un singur lucru la sueta anticonstitutionala cu ministrii de la Cotroceni: sa ceara imperativ ca acest Guvern sa nu vanda pe nimic companiile romanesti!

Timp de un an, nu am permis ca acest Guvern de dreapta care a dus Romania in faliment sa vanda tot din casa! Ne-am batut cu ei in Parlament si am reusit sa stopam vanzarea activelor celor mai profitabile companii de stat: Hidroelectrica, Romgaz, Nuclearelectrica, Transgaz, CEC si Aeroporturi Bucuresti.

Acum insa, pentru ca stie ca in curand nu-l va mai imprumuta nimeni, Citu vrea sa dea un nou asalt asupra avutiei nationale si sa treaca peste legea PSD care il bloca sa vanda activele in plina criza sanitara si economica.

10 miliarde de euro si aproape 18.000 de salariati. Aceasta este miza lui Citu!

Il avertizez pe Iohannis sa nu fie partas la acest furt! Si sa ia aminte ca nici acum nu-i vom lasa!", a scris Marcel Ciolacu vineri pe Facebook.

Pe de alta parte, presedintele Klaus Iohannis i-a convocat vineri, 8 ianuarie, la Palatul Cotroceni pe premierul Florin Citu si ministrii PNL ai guvernului, la ora 12.00. Joi dupa-amiaza seful statului a avut o intrunire cu ministrii USR-PLUS.

CITESTE SI:

Liderul PSD Marcel Ciolacu: "Comisia Europeana este alertata ca datoria publica va ajunge la 100% din PIB"


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă