Marcel Bîrsan nu e singurul arbitru amenințat de fani! Marius Avram recunoaște: „După fiecare meci era același suporter, aceeași dorință” | EXCLUSIV

1 săptămână in urmă 35

Marius Avram, fostul ecuson FIFA, a fost țínta a numeroase amenințări în cariera de arbitru atât timp cât a oficiat multe dintre cele mai tensionate derby-uri din Liga 1.

Recentele amenințări la adresa arbitrului Marcel Bîrsan după partida CFR Cluj – Dinamo 1-0, disputată luni seara, i-au lăsat un gust amar fostului arbitru.

„Deja nu mai vorbim despre greșeli de arbitraj…nu mai vorbim despre sport…s-a depășit linia roșie. Nici un argument nu ma poate convinge ca asta este soluția!

Marcel Bîrsan nu e singurul arbitru amenințat de fani! Marius Avram recunoaște: „După fiecare meci era același suporter, aceeași dorință” 

Ceva trebuie făcut, ceva trebuie schimbat, dar nu cu violență! Susțin orice formă de protest, chiar și când nu sunt de acord cu argumentele.

Dar când se ajunge la amenințarea integrității fizice a persoanelor implicate, la amenințarea familiei, trebuie sa ne oprim…pana nu e prea târziu”, a scris actualul oficial al LPF pe contul personal de Facebook.

De-a lungul timpului și Marius Avram a primit nenumărate mesaje pe rețelele sociale.

„Nu pot reproduce jignirile. Vă pot confirma că existau cuvinte oribile precum mori, cancer, tragedie, pușcărie, despre mama și tata și tot neamul nostru, precum și înjurături de care nu auzisem și lista e foarte lungă.

La începutul carierei mă iritau aprecierile, ulterior le priveam detașat. Atât timp cât îți faci onest meseria, poți dormi liniștit. Dacă ești împăcat cu tine, e bine.

Cel mai amuzant era că mă suna o persoană după fiecare meci și mă ruga să intru în direct la Digi Sport să comentez fazele. Nu apucam să-i explic că îmi inchidea…

Probabil se distra cu mine, dar era insistent. N-am putut să-l ajut cu nimic. După fiecare meci arbitrat era același suporter, aceeași dorință”, s-a amuzat Marius Avram, la câțiva ani după aceste evenimente.

Marcel Bîrsan a făcut praf partida Dinamo – CFR Cluj

Prosport a scris marţi că arbitrul Marcel Bîrsan a depus o plângere la Secţia 11 de Poliţie din Capitală pentru ameninţări primite după meciul CFR Cluj – Dinamo.

„Mă încearcă un sentiment de indignare, îmi vine să mă duc în pădure şi să încep să urlu, ca să mă liniştesc. Aşa ceva nu am întâlnit! Stai, că miroase a iz de Paszkany şi Mureşan! Un parfum…

Este inimaginabil ce a putut să facă un om îmbrăcat în negru! Chiar că este predestinată culoarea asta.

Jucătorii au fost extraordinari, să acopere terenul în opt inşi, ce pot să le spun mai mult?, s-a întrebat antrenorul dinamovist Gigi Mulțescu după meci.

The post Marcel Bîrsan nu e singurul arbitru amenințat de fani! Marius Avram recunoaște: „După fiecare meci era același suporter, aceeași dorință” | EXCLUSIV appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă