Marcatorii Chindiei Târgoviște, exuberanți după victoria contra lui FC Hermannstadt: „Am arătat ca echipa pe care toată lumea o lăuda!”

3 săptămâni in urmă 21

Denis Dumitrașcu și Daniel Florea s-au arătat foarte fericiți după partida Chindia Târgoviște – FC Hermannstadt, în care au reușit să marcheze și să aducă victoria formației târgoviștene, 2-0.

Chindia Târgoviște se situează pe primul loc din play-out, cu 23 de puncte.

În următorul meci din play-out, trupa lui Emil Săndoi o va întâlni, în deplasare, pe FC Argeș. Partida va avea loc miercuri, de la ora 16:45, și va putea fi urmărită, în format live text, pe www.prosport.ro.

Marcatorii Chindiei Târgoviște, exuberanți după victoria contra lui FC Hermannstadt

Daniel Florea susține că victoria în fața celor de la FC Hermannstadt este foarte importantă. În plus, este de părere că Chindia Târgoviște a demonstrat încă o dată că este revelația actualului sezon.

„Azi e o zi importantă, este ziua mea de naştere şi a fiicei mele. Am jucat cu o dorinţă şi cu o determinare aparte. Mi-am făcut şi acest tricou cu încredere că voi marca şi voi dedica acest gol fiicei mele. Era important să începem bine, putea să intervină factorul psihologic după jocul cu FC Argeş, cand se puteau schimba lucrurile să jucăm în play-off, dar mă bucur că ne-am remontat. «Mister» a ştiut cum să procedeze şi azi am arătat determinare. Am arătat ca echipa pe care toată lumea o lăuda ca fiind revelaţia Ligii 1.

Privim fiecare meci cu încredere, mai ales că avem acest an bun. Suntem încrezători, nu vreau să ne gândim la lucruri mari. Vrem să o luăm pas cu pas, cum am făcut şi în campionatul regulat şi cu siguranţă, când vom trage linie, vom fi acolo sus”, a declarat Daniel Florea, la finalul meciului cu FC Hermannstadt.

De cealaltă parte, Denis Dumitrașcu susține că se bucură pentru faptul că s-a numărat printre marcatori, iar echipa sa a câștigat.

„E un gol important pentru mine, pentru că am reuşit să sparg gheaţa, pentru că înainte marcam şi nu câştigam. Azi, am marcat şi mă bucur că mi-am ajutat echipa nu numai prin gol, ci şi prin efort să luăm cele 3 puncte”, a spus Denis Dumitrașcu.

The post Marcatorii Chindiei Târgoviște, exuberanți după victoria contra lui FC Hermannstadt: „Am arătat ca echipa pe care toată lumea o lăuda!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă