"Marcăm prea mute goluri". Reacția lui Reghecampf după Universitatea Craiova - Mioveni 5-2. Ce spune de "poker-ul" lui Ivan

1 lună in urmă 24

  • Finala Transylvania Open: Simona Halep - Anett Kontaveit, duminică, 17:30, Digi Sport 2

  • Liga 1: CFR Cluj - Voluntari, sâmbătă, 21:30, Digi Sport 1

Laurențiu Reghecampf: "Golurile primite nu trebuia să le primim"

"Mă așteptam să fie greu, veneam după o perioadă în care am marcat foarte multe goluri, am avut meci greu la Baia Mare, iar cei care nu au jucat atunci nu a fost sută la sută, erau puțin ieșiți din ritm.

O echipă foarte bine organizată, dar golurile primite nu trebuia să le primim, pentru că au fost din greșeli. Le-am spus să aștepte, să verticalizeze, să joace între liniile celor de la Mioveni, pentru că așa vin ocaziile. Am mai avut ocazii, putea scorul să fie mai mare", a explicat Laurențiu Reghecampf la final.

Chiar dacă echipa sa în mare formă și poate e chiar cea mai în formă din Liga 1, Reghecampf e convins că urmează și o parte negativă.

"În mare, sunt mulțumit, pentru că sunt conștient că va veni o periodă în care echipa va cădea puțin, pentru că marcăm prea mute goluri. Celelalte echipe sunt mai concentrate când joacă cu noi și vor apărea și pentru noi probleme.

Trebuia să uzăm puțin de valoarea individuală și să încercăm să jucăm mai mult între linii, că de acolo vin nmajoritatea fazelor perciuloase", a spus Reghecampf.

Andrei Ivan, "poker" pentru Universitatea Craiova, în meciul cu CS Mioveni

Andrei Ivan a reușit 4 goluri cu CS Mioveni și a fost lăudat de Reghecampf. Antrenorul Craiovei nu s-ar opune unui transfer al său la Galatasaray, așa cum s-a zvonit.

"Ivan, cu cât va marca mai mult, cu atât va fi mai interesant pentru echipele care vor să îl cumpere, dar nu e cazu să vorbim acum. El trebuie să fie serios, să facă ce a făcut și până acum, are foarte multă risipă de efot, acțiuni multe", a precizat Reghecampf.

VIDEO cu rezumatul meciului Universitatea Craiova - CS Mioveni 5-2:

Etichete: laurentiu reghecampf , andrei ivan , universitatea craiova - cs mioveni
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă