Maratonul Bucureşti a fost câştigat de un atlet din Macedoia de Nord

3 săptămâni in urmă 20

Ivan Siuris din Macedonia a câştigat, duminică, Maratonul Bucureşti, el fiind urmat de Alexandru Ilie Corneschi din România şi de Ognjen Stojanovici din Serbia.

Maratonul Bucureşti octombrie 2021

Maratonul Bucureşti a avut loc în acest weekend

Shutterstock - foto ilustrativ

Câştigătorul a înregistrat timpul de două ore, 16 minute şi 35 de secunde. Sportivul român a fost cronometrat cu două ore 16 minute şi 49 de secunde, iar atletul sârb, cu două ore, 25 de minute şi 18 secunde, scrie News.ro.

Proba feminină a fost câştigată de Adelina Paulina Bălţoi, cu două ore, 47 de minute şi 25 de seunde. Ionela Ecaterina Puia a fost a doua, cu două ore, 53 de minute şi 44 de secunde, iar Anca Diana Istrate, a treia, cu două ore, 55 de minute şi zece secunde.

Rezultatele probei de semimaraton

În proba de semimaraton, s-a impus Maxim Răileanu, cu o oră, şase minute şi cinci secunde. Pe locurile 2 şi 3 s-au clasat în ordine Robert Necula, cu o oră, opt minute şi 57 de secunde, şi Alexei Camenscic, tot din Macedonia de Nord, cu o oră, 14 minute şi 25 de secunde.

Diana Sinic a câştigat semimaratonul feminin, cu 1h25:42. Diana Panţa şi Maria Magdalena Veliscu au completat podiumul, cu 1h27:31, respectiv 1h28:00.

Maratonul Bucureşti s-a desfăşurat, în acest weekend, fără spectatori, din cauza restricţiilor legate de pandemia de coronavirus. La curse au putut participa sportivi vaccinaţi şi cei care au trecut prin boală.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă