”Maradona a fost îngropat fără inimă!” Care e motivul și cine a făcut dezvăluirea șocantă

3 zile in urmă 4

Marti, 23 Noiembrie 2021, ora 13:47

159 citiri

”Maradona a fost îngropat fără inimă!” Care e motivul și cine a făcut dezvăluirea șocantă

La aproape un an de la decesul fostului mare fotbalist argentinian Diego Maradona, trecut în neființă la 25 noiembrie 2020, la vârsta de 60 de ani, o ipoteză șocantă a fost lansată pe piață de jurnalistul și doctorul Nelson Castro.

Nelson Castro a publicat o carte intitulată „Sănătatea lui Diego: Povestea adevărată”, în care dezvăluie detalii din fișa medicală a lui Maradona. El a vorbit despre asta în emisiunea „La Mesa de Juana Viale”, surprinzând asistența cu afirmații uluitoare.

Castro descrie, de exemplu, că Diego Maradona a trăit mai mult decât se așteptau specialiștii, pe baza stării sale de sănătate. „Corpul său a dezvoltat o rezistență remarcabilă”.

”Maradona a fost îngropat fără inimă!”, a spus apoi Castro, detaliind ulterior și motivul pentru care s-a făcut acest lucru.

Astfel, se pare că teama de o profanare a mormântului a fost principalul motiv pentru care argentinianul a fost îngropat fără inimă, la apropiații lui Diego ajungând informații în acest sens referitoare la un grup de ultrași care puneau la cale o asemenea acțiune.

„Inima lui a fost oricum îndepărtată în timpul autopsiei, pentru a se putea afla motivele morții sale. și n-a mai fost pusă înapoi. Inima lui cântărea jumătate de kilogram, în timp ce o inimă obișnuită cântărește 300 de grame”, a subliniat Castro.

Citeste si:

 ”M-a violat în timp ce mama mea plângea!” Acuzații explozive VIDEO

La aproape un an de la decesul fostului mare fotbalist Diego Maradona, care a murit la 25 noiembrie 2020, argentinianul e în centrul unor dezvăluiri incendiare făcute de o femeie din Cuba, Mavys...

 Inimile celor doi se sincronizează în subconștient

O descoperire extraordinară a fost făcută de oamenii de știință de la Universitatea din Illinois, Statele Unite, în urma unui studiu realizat pe mai multe cupluri heterosexuale căsătorite....

DigiSport.ro

TelekomSport.ro

DigiSport.ro

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă