Mara Bănică e însărcinată cu al doilea copil. A anunțat și că a încetat colaborarea cu Antena 1 după 12 ani

2 luni in urmă 35

De o bună perioadă de timp, Mara Bănică nu a mai apărut în emisiunea „Acces Direct”, de la Antena 1 acolo unde era invitat permanent. Într-o postare pe Facebook a dezvăluit detalii despre viața sa profesională, dar a făcut și marele anunț: e însărcinată cu al doilea copil.

Mara Bănică va deveni la începutul anului următor mamă pentru a doua oară. Peste aproximativ cinci luni, vedeta ar trebui să nască.

„Știu că va sunt datoare cu o serie de răspunsuri legate de “dispariția” mea de pe micul ecran. Am tot amânat acest moment, dintr-un motiv extrem de simplu, veți vedea.

În primul rând, nu mai am o legătură contractuală cu trustul Intact, implicit cu Antena 1. După 12 ani de colaborare chiar simți nevoia de o schimbare!

Vestea cea mare însă, este faptul că eu și soțul meu vom deveni părinți, undeva peste cinci luni. O să avem șansă să povestim din toamna despre asta, pe îndelete! Vă mulțumesc pentru că sunteți alături de mine!”, a notat pe Facebook aceasta.

mara banica mama a doua oara 1Icon photoVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 2

Vestea dată de Mara Bănică vine la aproximativ două luni de când s-a căsătorit. Mara Bănică s-a cununat religios cu soțul ei pe 12 iunie.

Vedeta nu a dezvăluit până acum numele soțului ei, nici măcar o fotografie nu a arătat cu el, a preferat să păstreze discreția.

Mara Bănică are și un fiu, pe Dima, dintr-o relație anterioară.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă