Manevra prin care Dinamo l-a convins pe Răuță » Cine achită restanțele de 25.000 de euro

2 luni in urmă 24

Articol de - Publicat vineri, 06 august 2021, 17:47 / Actualizat vineri, 06 august 2021 17:47

Alexandru Răuță (29 de ani) și-a recuperat o parte din restanțe, bani ce vor fi plătiți de către un om de afaceri apropiat grupării. Astfel, mijlocașul a decis să-și ducă angajamentul la bun sfârșit: „Vrem să fim gașca nebună a campionatului”.

Alex Răuță, 29 de ani, este unul dintre puținii fotbaliști cu experiență ai dinamoviștilor. A fost convins de către oficialii clubului și ai DDB să-și retragă memoriul, ca să nu devină liber, sursele Gazetei Sporturilor afirmând că închizătorul ar fi primit suma de 25.000 de euro în contul datoriilor neachitate la timp, iar banii vor fi plătiți prin intermediul unui om de afaceri apropiat grupării. 

Alexandru Răuță rămâne la Dinamo 

„Am avut memoriu depus, dar m-am înțeles cu clubul, cu DDB, pe cale amiabilă, iar acum lucrurile decurg normal. Am ajuns la o înțelegere, am recuperat ceva din bani. Mai am contract un an, până în vară. Viitorul lui Dinamo sună bine, copiii sunt talentați. 

Sincer, nu credeam că vom începe atât de bine. Oricum, mai trebuie aduși jucători. De doi ani și ceva, de când am venit eu la Dinamo, nu știu dacă a fost atmosferă bună. Acum este! Am surprins pe toată lumea, suntem o surpriză plăcută a campionatului. Vrem să fim gașca nebună. Toți ne-au luat cam de sus, dar echipa crește, joacă, nu o să fie nimănui ușor cu Dinamo”, a spus Răuță, într-o conferință de presă. 

Dinamo. Situația lui Anton, mai complicată

Fotbalistul a declarat că și Paul Anton, 30 de ani, i-ar putea urma, cu un demers similar, deși acolo ar fi vorba de o sumă de trei ori mai mare, iar negocierile sunt într-un punct mort, momentan, cu toate că și Dario Bonetti a insistat pentru internațional. 

Vom avea un sezon lung, vor interveni accidentări, suspendări și nu avem un lot foarte numeros. Clubul trebuie să rezolve situația cu spaniolii, să le dea banii și să dea drumul la transferuri, altfel ne va fi foarte, foarte greu

Cred că viitorul lui Dinamo sună bine, copiii care vin din spate sunt talentați, dau totul pe teren și se pare că am început bine sezonul. Știu că și Deian Sorescu mai are restanțe, nu știu cât mai are de luat, dar am înțeles că se vor rezolva lucrurile și cu el. Încet-încet, suporterii au început să facă mai multe eforturi, ca să ne mulțumească pe toți
- Alexandru Răuță

59 de meciuria adunat Alexandru Răuță la Dinamo, având un assist

VIDEO Iuliu Mureșan, după a doua victorie a lui Dinamo în 3 etape: „Am trăit meciul ca atunci când eram la CFR Cluj”

Citește și alte știri despre Dinamo: 

Sărbătoritul Dario Bonetti, înainte de Chindia - Dinamo: „O victorie, cel mai frumos cadou” + Alexandru Răuță: „Mi-am retras memoriul”

Mario Nicolae e acuzat că sabotează Dinamo » Reacția fostului director sportiv: „Câte nu am făcut eu pentru clubul acesta”

Playtech: BOMBĂ! Reghecampf, DAT DE GOL de presa din Germania! S-au aflat, în sfârșit, dedesubturile mariajului cu Anamaria Prodan


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă