Manechin la Dinamo » N-a mai jucat de un an, nu are cotă pe Transfermarkt, dar impresionează pe Instagram

2 săptămâni in urmă 1

Articol de GSP - Publicat marti, 23 martie 2021, 23:10 / Actualizat marti, 23 martie 2021 23:10

Gazeta Sporturilor a anunțat astăzi, în exclusivitate, că Dinamo negociază cu atacantul sârbo-elvețian Nemanja Petrovic (23 de ani).

Fotbalistul a evoluat doar în ligile inferioare din Țara Cantoanelor. A crescut la FC Zurich, unde a jucat la toate grupele de juniori, apoi a fost la Seefeld, BSC Old Boys, Altach (Austria), United Zurich și Linth. Totuși, până la 23 de ani, fotbalistul s-a remarcat mai mult în afara terenului. 

Contul de Instagram al lui Nemanja abundă de poze specifice unui bad-boy: înconjurat de fete, la petreceri, la bustul gol sau ținând în lanțuri doi câini fioroși.  

Sursă foto: instagram.com/npetrov__/

Nemanja Petrovic, statistici îngrijorătoare pentru fanii lui Dinamo

Dincolo de viața extrasportivă a lui Petrovic, informațiile extrase de pe Transfermarkt sunt de-a dreptul îngrijorătoare pentru „câini”. Acesta n-a mai jucat din vara lui 2020, iar în prezent nu are deloc cotă pe cunoscutul site de specialitate, ceea ce reprezintă o raritate! Cea mai bună cotă de piață a lui Nemanja Petrovic a fost în 2017, când valora 25.000 de euro.

Petrovic ar putea începe la Dinamo II

Oficialii dinamoviști au transmis că sârbo-elvețianul va fi testat, la început, în cadrul antrenamentelor de la Dinamo II, echipa de liga a treia, apoi se va decide ce vor face cu Petrovic. 

De asemenea, pe același algoritm, a fost adus în urmă cu două luni și Giani Stere, vârf de atac care s-a antrenat până la urmă sub comanda lui Ionel Gane, ulterior ajungând să debuteze în tricoul primei formații în meciurile oficiale. Nemanja a plecat din Elveția în această dimineață și va ajunge miercuri la antrenamente.

Este un fotbalist care se va antrena cu echipa a doua și, în funcție de referințele avute, vedem dacă se va antrena apoi și cu prima formație. Urmând, apoi, să se ia o decizie în privința lui - Mario Nicolae, manager sportiv, pentru GSP.ro

Marian Aioani, dorit de Dinamo: „Nu puteam da curs unei oferte neatractive”

Citește și alte știri despre Dinamo: 

EXCLUSIV Dinamo testează un atacant sârb! Ce plan au „câinii” cu el

EXCLUSIV DINAMO. Ultimele detalii despre „meciul salvării” de la Kiev: fanii „câinilor” pot lua masa cu Il Luce

Playtech: Gigi Becali a ‘EXPLODAT’ când a auzit de carantinarea Bucureștiului. Ce a spus că va face


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă