Manchester United trage de Brendan Rodgers pentru a-l înlocui pe Solskjaer. Clauza secretă a tehnicianului

2 săptămâni in urmă 17

  • Fotbal: România U20 - Polonia U20, joi, 18:00, Digi Sport 1

  • Preliminarii CM: Grecia - Spania, joi, 21:45, Digi Sport 1

Brendan Rodgers pare omul care are cele mai mari șanse să ajungă la Manchester United, însă deocamdată nimic nu este oficial.

Brendan Rodgers, alesul conducerii lui Manchester United

Tehnicianul lui Leicester pare să fie varianta ideală pentru șefii lui Manchester United. Rodgers a impresionat alături de echipa sa prin jocul dezinvolt și în scurt timp Leicester a devenit sub comanda sa una din forțele Premier League.

Ultimul impediment în calea numirii sale la Manchester United ar fi concedierea lui Ole Gunnar Solskjaer, care încă nu a fost anunțată, tocmai din cauza faptului că încă nu există un succesor sigur pentru norvegian.

Clauza secretă a lui Rodgers la Leicester

Brendan Rodgers a semnat un nou contract cu Leicester în 2021, iar tehnicianul a vrut să fie sigur că în cazul în care apare o ofertă la un club mai mare, poate pleca.

Fostul manager de la Liverpool și-a introdus o clauză în contract prin care pentru o sumă nu foarte mare, este liber să semneze cu orice alt club dispus să plătească.

Totul a fost ținut secret de cei de la Leicester până în acest moment, dar presa din Anglia a aflat asta datorită negocierilor existente în Manchester United și Brendan Rodgers, anunță Daily Mirror.

Etichete: manchester united , brendan rodgers , leicester
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă