Manchester United și Liverpool se luptă pentru semnătura unui internațional englez. Suma uriașă de transfer pusă în joc

4 săptămâni in urmă 26

  • Liga 2: CSA Steaua - Concordia Chiajna, vineri, 17:30, Digi Sport 1

  • Liga 1: FC Botoșani - Farul, vineri, 20:30, Digi Sport 1

Cele două rivale au pus ochii pe mijlocașul lui Leeds United, Kalvin Phillips, pe care sunt gata să se întreacă în oferte.

Kalvin Phillips, dorit de Liverpool și Manchester United

Mijlocaușul lui Leeds a fost unul dintre cei mai buni oameni ai formației lui Marcelo Bielsa în stagiunea precedentă, iar asta i-a adus chiar titularizarea în naționala Angliei pe durata Campionatului European.

Din păcate pentru el și coechipierii săi, naționala Albionului a pierdut finala, contra Italiei, după loviturile de departajare, dar cu toate acesta Phillips a rămas unul dintre punctele pozitive pentru Southgate după turneu.

Liverpool și Manchester United au remarcat și ele evoluțiile lui Phillips, iar Daily Star anunță că cele două sunt gata să scoată minim 75 de milioane de euro pentru transferul său, care s-ar putea realiza în vara viitoare.

Phillips,  produs al celor de la Leeds

Urmărim pentru prima dată viața unei familii de urși din munții Asiei. Hai să îi vezi în Digi Online, de la 21:00, pe Digi Animal World.

Jucătorul în vârstă de doar 25 de ani a evoluat toată cariera pentru cei de la Leeds, unde a făcut și junioratul.

În actuala stagiune, englezul nu are decât 9 partide jucate, fiind absent o perioadă din cauza problemelor medicale.

Lucrul acesta s-a văzut, iar performanțele lui Leeds din actuala stagiune nu au fost la fel de bune ca cele din sezonul precedent, iar fanii pun asta pe absența lui Phillips, piesă crucială în sistemul gândit de Marcelo Bielsa.

Etichete: liverpool , transfer , manchester united , leeds , kalvin phillips
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă