Manchester United, Sevilla și Maccabi Haifa – cele mai mari cote din lume, doar la Mozzart Bet!

2 săptămâni in urmă 23

Noul an vine cu cele mai mari cote din lume la Mozzart Bet!

Manchester United – Wolves (ora 19:30) cota 1.65

Cristiano Ronaldo și compania nu au altă variantă în afara victoriei în ultimul meci al etapei din Premier League. United nu este în cea mai bună formă și se află doar pe 7 în clasament, dar un succes îi aduce la un singur punct de Arsenal, ultimul loc care asigură prezența în viitorul sezon din Liga Campionilor. Fără absențe importante, Manchester este favorită, chiar dacă întâlnește o echipă incomodă.
Mozzart Bet oferă o cotă de 1.65 pentru victoria gazdelor!

Cadiz – Sevilla (ora 22:15) cota 1.90

Locul 2 din La Liga are un meci considerat la îndemână împotriva uneia dintre cele mai slabe formații din acest sezon, în prezent pe locul 19, cu doar 14 puncte obținute. Sevilla a arătat că este în mare formă, iar un succes îi aduce la doar 5 puncte în spatele lui Real Madrid, având posibilitatea să vină chiar la două lungimi dacă bate și într-o restanță.
Cea mai mare cotă din lume pe succesul oaspeților o găsești la Mozzart Bet!

Maccabi Haifa – Maccabi Tel Aviv (ora 20:30) cota 1.75

Într-un prim mare derby din Israel, Maccabi Haifa pornește cu prima șansă împotriva formației din capitală. Haifa trece și printr-o perioadă excelentă, cu o victorie urmând să vină la doar două puncta în spatele lui Beer Sheva.
Gazdele au 10 victorii și o remiză în ultimele 11 partide din competițiile interne.

NOTĂ: Cotele pot suferi modificări, însă la Mozzart Bet ele vor fi în orice moment cele mai mari din lume.

 

 

 

 

The post Manchester United, Sevilla și Maccabi Haifa – cele mai mari cote din lume, doar la Mozzart Bet! appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă