Manchester United s-a reorientat. Antrenorul dorit în locul lui Solskjaer, după ce varianta Conte a picat

3 săptămâni in urmă 33

  • Liga 1: Chindia - Gaz Metan, vineri, 17:30, Digi Sport 1

  • Liga 1: FC Argeș - FC Botoșani, vineri, 20:30, Digi Sport 1

"Minunile" pe care Cristiano Ronaldo le face se vor opri la un moment dat, iar fanii sunt conștienți de asta și îl vor plecat pe Ole Gunnar Solskjaer, care pare incapabil să o facă pe Manchester United să performeze la cel mai înalt nivel.

Erik Ten Hag, favorit să vină în locul lui Solskjaer la Manchester United

Înfrângerea cu Liverpool a adus multe speculații cu privire la demiterea lui Solskjaer și posibilul viitor al lui Manchester United, iar numele care a fost folosit cel mai des de presă a fost cel al lui Antonio Conte. Totuși, italianul tocmai a preluat-o pe Tottenham și nu mai poate fi o variantă pentru "diavolii roșii".

Fichajes anunță că șefii lui United au un nou favorit în cazul demiterii lui Solskjaer și anume, Erik Ten Hag, antrenorul lui Ajax.

Olandezul a făcut adevărate minuni cu lăncierii și continuă să impresioneze și în acest sezon, Ajax fiind o adevărată mașină de fotbal, mulți comparând stilul de joc spectaculos cu cel al lui Bayern Munchen, considerată favorită la câștigarea Champions League.

Mesajul lui Solskjaer după ce a fost salvat din nou de Ronaldo

Conducerea lui United a decis să nu-l îndepărteze pe Solskjaer și să-i acorde șansa să redreseze situația la meciuri cu Tottenham, Atalanta și Manchester City. Pe primul l-a câștigat, 3-0, în timp ce al doilea a fost terminat la egalitate, 2-2, datorită unei prestații de excepție a lui Cristiano Ronaldo.

Novergian se pregătește de meciul cu rivala Manchester Citiy, de pe Old Trafford, dar nu uită de omul care l-a salvat de atâtea ori în acest sezon.

"Cristiano Ronaldo este incredibil. Asta ne-a obișnuit să facă. Dacă vrei să ai o șansă pe final de meci, el este omul potrivit. Și a fost o fază grea, în ultimul minut. Tehnica lui la acel voleu a fost incredibilă. Aveam nevoie de acel gol. E un jucător incredibil, un profesionist, ce gol a înscris.

Cristiano este pentru noi precum a fost Michael Jordan pentru Chicago Bulls. Nimeni nu poate pune la îndoială caracterul acestor jucători. Pur și simplu nu renunță. Cristiano Ronaldo este un lider şi rolul său este să marcheze. Astfel de campioni fac mari echipele. El devine din ce în ce mai bun alături de noi", a spus Ole Gunnar Solskjaer.

Etichete: antonio conte , manchester united , ajax , ole gunnar solskjaer , erik ten hag
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă