Manchester United pregătește o nouă lovitură pe piața transferurilor: Saul Niguez, de la Atletico Madrid! Impresarii spaniolului au plecat în Anglia

2 luni in urmă 22

Reprezentanții mijlocașului Saul Niguez au zburat în Anglia pentru a pune la punct ultimele detalii ale transferului la Manchester United.

Internaționalul spaniol este văzut drept înlocuitorul perfect în cazul în care francezul Paul Pogba va pleca de pe Old Trafford în această vară.

După transferurile lui Jadon Sancho și Raphael Varane, Manchester United încearcă să rezolve și aducerea lui Saul Niguez de la Atletico Madrid

Incertitudinea legată de viitorul campionului mondial Paul Pogba, al cărui contract urmează să expire în vara lui 2022, o forțează pe vicecampioana Angliei să exploreze diferite variante de înlocuire pe piața de transferuri.

Internaționalul „Les Bleus” a respins ofertele de prelungire venite din partea conducerii de pe Old Trafford și pare să prefere o mutare la Paris Saint-Germain.

Manchester United ar putea fi obligată să îl vândă pe Pogba în această vară, astfel încât să obțină o sumă importantă de bani în schimbul său și să nu riște să îl piardă gratis la finalul sezonului.

Dacă „diavolii roșii” aleg această variantă, atunci Ole Gunnar Solskjaer trebuie să rezolve problema playmakerului la echipa vicecampioană a Angliei.

Soluția pare a fi aducerea lui Saul Niguez de la Atletico Madrid.

Reprezentanții acestuia au zburat deja în Anglia pentru a pune la punct ultimele detalii legate de un posibil transfer al spaniolului în Premier League.

Cu toate acestea, însă, echipa de pe Old Trafford va întâmpina o concurență serioasă pentru internaționalul iberic din partea rivalei de moarte Liverpool.

Totul depinde acum de alegerea pe care o va face Paul Pogba în legătură cu viitorul carierei sale fotbalistice.

The post Manchester United pregătește o nouă lovitură pe piața transferurilor: Saul Niguez, de la Atletico Madrid! Impresarii spaniolului au plecat în Anglia appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă