Manchester United plănuiește să trasfere un fotbalist de la Real Madrid pentru a-i face concurență lui Aaron Wan-Bissaka!

2 luni in urmă 25

Lucas Vazquez vrea să plece de la Real Madrid și ar putea să ajungă la Manchester United, pentru suma de 15 milioane de euro.

Fotbalistul spaniol, care a fost transformat în fundaș dreapta, ar urma să lupte cu Aaron Wan-Bissaka pentru un loc în defensiva de pe Old Trafford.

Manchester United îl vrea pe Lucas Vazquez pentru a-i da variante în apărare lui Ole Gunnar Solskjaer

Echipa lui Ole Gunnar Solskjaer ar putea face o mutare surpriză prin care să aducă un fundaș al celor de la Real Madrid, care să-i facă concurență lui Aaron Wan-Bissaka.

Internaționalul englez a lipsit în doar două meciuri sub comanda managerului Ole Gunnar Solskjaer, în acest sezon: când a rămas pe bancă, în campionat, în partida cu fosta sa echipă, Crystal Palace, și când nu a fost în lot, la meciul din Carabao Cup, contra lui Brighton.

Jucătorul de 23 de ani a fost o componentă nelipsită din apărarea care a încasat 25 de goluri în toate competițiile din acest sezon. Conform publicației madrilene Defensa Central, Ole Gunnar Solskjaer caută o soluție pentru defensiva lui Manchester United la echipa campioană a Spaniei, iar alesul este Lucas Vazquez.

Zidane l-a reprofilat și ar costa 15 milioane de euro

Acesta este produsul academiei de tineret a echipei blanco, unde a fost admis în 2007, a adunat peste 200 de prezențe în tricoul clubului de pe Santiago Bernabeu.

După ce a început ca aripă dreapta, Zinedine Zidane s-a decis să îl folosească pe jucătorul de 29 de ani pe poziția de fundaș dreapta, pe care a evoluat de 8 ori până acum în acest sezon.

În ciuda loialității sale față de club, au apărut recent zvonuri care vorbesc despre dorința fotbalistului de a se transfera la o altă echipă, lucru care i-a atras atenția lui Solskjaer.

Manchester United ar trebui să plătească aproximativ 15 milioane de euro pentru fundașul spaniol, pentru că în vară el va intra în ultimul său an de contract cu cei de la Real Madrid.

The post Manchester United plănuiește să trasfere un fotbalist de la Real Madrid pentru a-i face concurență lui Aaron Wan-Bissaka! appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă