Manchester United, fără Varane în următoarea perioadă. Cât o să lipsească fundașul și ce super-meciuri ratează

4 zile in urmă 13

  • Media: Fotbal Club, miercuri, 19:30, Digi Sport 1

  • Media: Digi Sport Special, miercuri, 21:30, Digi Sport 1

Fundașul francez a avut de-a lungul carierei deseori probleme cu accidentările, iar acum odată cu transferul la Manchester United spera ca asta să se schimbe. Totuși, se pare că nu a trecut nici măcar jumătate de sezon, iar Varane urmează să lipsească din cauza unei probleme medicale.

Varane, accidentat la naționala Franței, out pentru mai multe săptămâni de la United

Manchester United a emis un comunicat prin care anunță că Raphael Varane a fost evaluat și are probleme musculare. Englezii spun că acesta o să fie re-evaluat în câteva săptămâni, iar presa din insulă vorbește de minim 3 săptămâni de absență.

Veștile sunt cu atât mai proaste pentru United cu cât Harry Maguire este și el indisponibil. Solskjaer o să fie nevoit să se bazeze pe Victor Lindelof și Eric Bailly, cei doi fundași centrali de rezervă ai "diavolilor".

Varane o să lipsească sigur de la derby-ul Manchester United - Liverpool

Pentru Manchester United urmează un program de foc. Echipa antrenată de Ole Gunnar Solskjaer o să joace în următoarele două săptămâni cu Leicester și Tottenham în deplasare, iar cu Liverpool și Atalanta pe teren propriu.

Un alt derby ar urma să aibă loc la începutul lunii noiembrie, cu Manchester City, iar medicii lui United speră ca Varane să fie apt măcar pentru partidea aceea.

Etichete: accidentare , manchester united , raphael varane
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă