Manchester United este foarte aproape de transferul lui Pape Sarr, noul puști minune de la Metz!

3 săptămâni in urmă 13

Senegalezul Pape Sarr, de la Metz, ar putea fi transferul surpriză al celor de la Manchester United.

Sarr a fost convocat în premieră la națională luna trecută, pentru meciul de calificare la Cupa Africii pe Națiuni, cu Congo.

Fotbalistul de doar 18 ani a atras deja atenția granzilor Europei cu evoluțiile sale din Ligue 1.

Senegalezul Pape Sarr este dorit de Manchester United, la doar 4 luni de la debutul său în Ligue 1, pentru Metz

Progresul lui Pape Sarr a fost monitorizat în mod regulat de către marile cluburi europene, printre care și Manchester United.

Conform articolelor apărute recent în presa din Franța, directorul sportiv al lui OGC Nice, Julien Fournier, a făcut tot posibilul pentru a rezolva transferul lui Sarr de la Metz.

Cu toate acestea, presa din Hexagon susține că Sarr, un mijlocaș box-to-box extrem de talentat, și-a propus să se transfere la un club mult mai important decât gruparea de pe Coasta de Azur.

Antrenorul lui Metz, Frederic Antonetti, a fost întrebat despre viitorul lui Sarr și a spus: „Avem deja o mulțime de jucători care sunt solicitați pentru viitoare transferuri”.

Sarr a semnat un acord pe cinci ani cu Metz în 2020, dar clubul se confruntă cu o adevărată luptă pentru a-l păstra pe adolescentul senegalez. Manchester United este pregătită să facă o ofertă de nerefuzat pentru el.

Mijlocașul de 18 ani a marcat de două ori în acest sezon pentru Metz, în Ligue 1.

The post Manchester United este foarte aproape de transferul lui Pape Sarr, noul puști minune de la Metz! appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă