Manchester United – AS Roma 6-2. ”Diavolii” sunt cu un pas mai aproape de finala Europa League

1 săptămână in urmă 24

  • UEL: Manchester United - Roma, joi, 22:00, Digi Sport 1

  • UEL: Villarreal - Arsenal, joi, 22:00, Digi Sport 3

Returul semifinalei Europa League se va disputa la data de 6 mai.

AS Roma, îngenunchiată de Manchester United

Bruno Fernandes a deschis scorul în minutul 9, când a interceptat pasa trimisă de Cavani și a marcat cu o lovitură superbă. În minutul 14, Pogba a comis un henț în careu, iar scorul a devenit egal după ce Lorenzo Pellegrini l-a învins pe David De Gea.

Roma a trecut în avantaj pe tabelul de marcaj, în minutul 34, când Edin Dzeko a plasat balonul în poarta goală. Edison Cavani a egalat din nou scorul , după ce l-a învins pe goalkeeper-ul Romei cu un șut plasat în partea dreaptă a porții.

Cavani a dus scorul la 3-2 în minutul 64, după ce a șutat pe jos, pe mijlocul porții. Arbitrul a dictat penalty pentru United după o intrare dură, în careu, asupra lui Cavani, în minutul 71. Bruno Fernandes l-a învins pe Mirante cu șut imparabil în partea stângă a porții.

Pentru 5-2, a marcat Paul Pogba, cu capul, în partea stângă a porții lui Mirante, după ce a ajuns la centrarea perfectă trimisă de Bruno Fernandes. Scorul a fost stabilit, în minutul 86, când Mason Greenwood a înscris cu ajutorul pasei lui Cavani.

Dacă AS Roma nu va reuși un miracol în returul semifinalelor Europa League, Manchester United va avansa în finala competiției, unde va întâlni câștigătoarea duelului dintre Villarreal și Arsenal.

Meciul tur dintre Villarreal și Arsenal s-a încheiat cu scorul de 2-1.

Etichete: europa league , manchester united , as roma
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă