Manchester United aduce un fotbalist de la Inter. Ce sumă a cerut pentru prelungire: "Niciun euro în plus"

3 săptămâni in urmă 22

  • Liga 1: Farul - FCSB, joi, 20:30, Digi Sport 1

  • Liga 1: Chindia - Gaz Metan, vineri, 17:30, Digi Sport 1

Marcelo Brozovic poate ajunge la Manchester United

Asta în condițiile în care croatul va deveni liber de contract în iunie 2022, iar Inter spera să-l convingă să semneze prelungirea. Numai că dorința lor este imposibil de îndeplinit din cauza salariului cerut de Brozovic, potrivit publicației Sempreinter.

Sky Sports susține că "ar fi un miracol" ca Inter să reușească să-l convingă, chiar dacă, în ultimele luni, au avut loc întâlniri cu impresarul și cu tatăl mijlocașului d 28 de ani. Brozovici solicită 6 milioane de euro pe an, iar Inter nu vrea să îi ofere 5 milioane, "niciun euro în plus", așa cum susține Sky Sport 24.

  • 40 de milioane de euro este cota de piață a lui Marcelo Brozovic, potrivit publicației de specialitate Transfermarkt.

La un moment dat, Brozovic a fost dorit și de Real Madrid.

Marcelo Brozovic își caută deja casă pentru transferul la Manchester United

Așa că Manchester United a considerat că așteptarea merită, așa că e gata să-l aducă la finele sezonului. Contractul poate fi semnat chiar în ianuarie, când mijlocașul intră în ultimele 6 luni de contract cu italienii.

Află ce stă cu adevărat la baza societății americane. Mit sau manipulare? Azi de la 22:00 pe Digi World, în Digi Online.

În acest fel, jucătorul se poate alege cu un contract foarte bun pentru că "diavolii" nu plătesc nimic pentru aducerea lui.

Publicația The Sun susține că reprezentanții jucătorului deja îi caută o casă pentru transferul la Manchester United. În plus, agenții negociază și cu PSG, potrivit publicației Sport Witness.

  • În acest sezon, Brozovic a bifat 15 meciuri oficiale pentru Inter, un gol și două pase decisive.
Etichete: manchester united , inter milano , marcelo brozovic
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă