Manchester City și Juventus pe urmele unui jucător de la FCSB? „Voi știți cine e?” » Avertisment după cazul Coman: „Îl învăța Perianu să conducă”

1 lună in urmă 2

Fostul impresar a declarat că un emisar de la Juventus l-a urmărit în România pe Popescu și că Txiki Begiristain, directorul de scouting de la City, l-a sunat pentru a vorbi despre mijlocaș.

„Presa din Italia l-a ales drept cel mai bun jucător născut în 2002. Un scouter de la Juventus a fost aici, l-a urmărit. Când vorbeam cu el, m-a sunat Txiki Begiristain. Voi știți cine e el? Eu nu mă descurc cu telefonul și l-am blocat pe cel de la Juventus. Și vorbeam cu Txiki și zice «Băi Giovanni, e un puști, Popescu. E neam cu Gică Popescu?».

Vă dați seama la ce nivel am vorbit? E urmărit de scouteri, că ei asta fac. Dar trebuie să devină Steaua campioană, să joace”, a declarat Giovanni Becali la emisiunea „Digi Sport Matinal”:

Giovanni Becali, avertisment pentru Octavian Popescu după cazul Florinel Coman

După ce Florinel Coman a fost prins de Poliție cu un carnet de șofer obținut în Ucraina, Giovanni l-a avertizat pe Popescu să trateze serios obținerea unui permis.

„De carnetul lui Florinel Coman nu știu nimic, nu am vorbit cu el. Lui Popescu i-am zis să facă școala de șoferi. Am auzit că-l învăța Perianu să conducă prin curte, la bază. Dacă e, îi trimit eu șofer. Sau Gigi Becali.

O să își ia mașină când are bani mai mulți. I-am zis să aibă grijă, că atunci când conduci fără carnet, te gândești «Hai să ies puțin mai mult cu mașina». Dar nu cred că face asta, e băiat cuminte”, a adăugat Becali.

Octavian Popescu, clauză de 100 de milioane de euro la FCSB

La 18 ani, Popescu e  plătit cu 3.000 de euro lunar.  Salariul lui va crește cu câte o mie de euro de la un sezon la altul. Dacă nu cumva Becali va hotărî să-l recompenseze suplimentar și să îl plătească mai bine fără să fie forțat de contract. Uimitoare este însă suma stabilită pentru desfacerea contractului: 100 de milioane de euro!

VIDEO Pe urmele copilăriei lui Octavian Popescu! Nucet, satul de 2000 de locuitori care a dat omul de 100 de miloane al lui Becali

Citește mai multe știri despre FCSB: 

VIDEO + FOTO „Tavi, tataia Ionel te iubește!” » Reportaj GSP în satul natal al lui Octavian Popescu, perla FCSB crescută din grâu și porumb: „Pff, nu mai pot, îmi vine să plâng”A aflat de la televizor că nu va mai juca la FCSB: „Eram conștient de asta, după spusele patronului”

Lucian Viziru și-a luat soția și au părăsit România definitiv. Azi e de nerecunoscut! Cum arată și cu ce se ocupă acum

Libertatea

Playtech: ȘOCANT! Ce a făcut Traian Băsescu imediat după condamnarea Ioanei. Elena Băsescu n-a avut de ales
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă