Manchester City este la un pas de transferul lui Kayky, supranumit „noul Neymar”, pentru suma de 17 milioane de euro!

2 luni in urmă 2

Manchester City se luptă cu rivala Liverpool și cu câteva cluburi din Spania pentru fotbalistul de 17 ani al lui Fluminense, Kayky, dar clubul lui Pep Guardiola este aproape să finalizeze afacerea.

Fotbalistul braziilian, supranumit „noul Neymar”, ar urma să se alăture în primă fază echipei de tineret a grupării de pe Etihad.

Manchester City vrea să își asigure viitorul prin aducerea lui Kayky, de la Fluminense, pentru 17 milioane de euro

Cei de la Sportsmail au relatat recent că Manchester City negociază cu Fluminense pentru transferurile fotbaliștilor brazilieni Kayky și Metinho.

Oferta inițială a echipei lui Pep Guardiola pentru mijlocașul Kayky a fost de 12 milioane de euro, în timp ce pentru Metinho „cetățenii” au avansat suma de 5 milioane de euro. Ambele înțelegeri presupuneau o sumă inițială fixă la care se adaugau bonusuri ulterioare de performanță.

Conform jurnalistului italian Fabrizio Romano, City este acum foarte aproape de aducerea lui Kayky, pentru suma de 17 milioane de euro, cu tot cu bonusuri. Considerat în țara natală o „copie” mai tânără a lui Neymar, pentru calitățile sale sclipitoare, Kayky a fost dorit și de alte cluburi de top, precum Liverpool, FC Barcelona sau Real Madrid.

Fotbalistul de 17 ani se va prezenta la echipa de tineret a grupării de pe Etihad, dacă actele de transfer vor fi semnate și va fi obținut permisul de joc pentru Marea Britanie.

The post Manchester City este la un pas de transferul lui Kayky, supranumit „noul Neymar”, pentru suma de 17 milioane de euro! appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă