Manchester City este gata să vândă un fotbalist adus de Pep Guardiola, dar cu care managerul campioanei Angliei nu a vorbit niciodată până acum!

3 săptămâni in urmă 34

Fundașul dreapta spaniol Pedro Porro este la un pas de transferul definitiv la campioana Portugaliei, Sporting Lisabona, acolo unde joacă sub formă de împrumut de la Manchester City.

Lusitanii vor să activeze opțiunea de transfer existentă în înțelegerea cu clubul englez.

Pep Guardiola nu a discutat deloc în doi ani și jumătate cu Pedro Porro, pe care l-a adus de la Girona la Manchester City, pentru suma de 13 milioane de euro!

Fundașul dreapta iberic Pedro Porro nu a jucat niciun meci pentru echipa de seniori a grupării de pe Etihad sau pentru cea U23 a cetățenilor, după ce a ajuns în Anglia în vara lui 2019.

Porro este acum la un pas de transferul definitiv la Sporting Lisabona, acolo unde evoluează în prezent pentru al doilea sezon consecutiv sub formă de împrumut de la Manchester City.

Campioana Portugaliei vrea să activeze opțiunea de cumpărare pentru suma de doar 9 milioane de euro pe care o are în înțelegerea cu câștigătoarea Premier League din sezonul trecut.

Într-o declarație făcută în luna iulie, Porro a recunoscut că nu a vorbit niciodată cu Pep Guardiola de când a semnat cu City în vara lui 2019:

„Nu, nu am vorbit niciodată cu Pep Guardiola. Eu cred că el nici măcar nu știe că Manchester City m-a transferat. Dar cred că ei trebuie să fie la curent cu ceea ce am făcut eu până acum. Nu pot spune nimic, tot ce vă pot spune este că săptămâna viitoare ar putea să se întâmple ceva important”.

În ciuda dezinteresului aparent al lui Pep Guardiola referitor la situația lui Pedro Porro, cei de la Manchester City ar fi negociat cu Sporting Lisabona introducerea unei clauze de răscumpărare a fundașului spaniol în contractul său de transfer la lusitani.

În timp ce alte cluburi vor trebui să achite o clauză de reziliere de 45 de milioane de euro pentru a-l cumpăra pe Porro de la Sporting Lisabona, campioana Premier League va putea să îl răscumpere pentru doar 20 de milioane de euro.

Pedro Porro a strâns până acum 50 de partide în tricoul campioanei Portugaliei și a reușit să marcheze șase goluri de pe poziția de fundaș dreapta.

The post Manchester City este gata să vândă un fotbalist adus de Pep Guardiola, dar cu care managerul campioanei Angliei nu a vorbit niciodată până acum! appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă