Manchester City declanșează ofensiva pentru Ronaldo și îi oferă un contract pe doi ani! Cine poate veni la schimb

1 lună in urmă 34

  • Media: Liga Digisport, joi, 16:15, Digi Sport 1

  • Liga 2: SSU Poli Timișoara - Poli Iași, joi, 20:00, Digi Sport 1

Manchester City declanșează ofensiva pentru Ronaldo și îi oferă un contract pe doi ani!

Jurnaliștii italieni au scris, miercuri seară, că Jorge Mendes a călătorit de urgență la Torino pentru a discuta cu Cristiano Ronaldo, dar și cu conducerea lui Juventus despre o o posibilă plecare a cvintipului câștigător al Balonului de Aur.

Unica echipă care și-ar permite tranferului lui Cristiano Ronaldo în acest moment ar fi Manchester City, cei de la PSG excluzând posibilitatea de a face vreo ofertă. Gruparea din Premier League este dispusă să îi ofere portughezului un contract pe două sezoane și un salariul anual de 15 milioane de euro, anunță jurnalistul Gianluca Di Marzio, de la Sky Sport.

Cu toate acestea, echipa lui Pep Guardiola nu intenționează să ofere și o sumă de transfer, lucru cu care Juventus nu ar fi de acord. În aceste condiții, există posibilitatea unui schimb de jucători între cele două cluburi, numele lui Gabriel Jesus fiind cel vehiculat pentru un transfer la Torino.

Pentru moment, Pep Guardiola nu și-a dat acordul pentru plecarea brazilianului, astfel că transferul lui Cristiano Ronaldo este "în aer", iar atacantul mai are câteva zile la dispoziție pentru a-și decide viitorul, având în vedere că fereastra de mercato se încheie la finalul lunii august.

Cristiano Ronaldo a cerut să fie rezervă la Juventus în prima etapă. Atacantul le-a spus colegilor că vrea la Manchester City

Un indiciu al posibilei plecări a lui Cristiano Ronaldo de la Juventus a fost la prima etapă din Serie A, cu Udinese, când starul portughez a cerut să fie lăsat pe bancă.

Decizia sa ar fi fost luată pentru a nu se accidenta și pentru a putea prinde transferul mult dorit. Cu toate acestea, dezvăluirile din ultima vreme spun că Ronaldo le-a spus unor colegi că el ar vrea să ajungă la Manchester City.

Etichete: manchester city , juventus , cristiano ronaldo
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă