Managerul Spitalului din Gaesti anunta administrarea vaccinului anti-COVID "oricarei persoane" care se prezinta la centrul de vaccinare

1 lună in urmă 15

Managerul Spitalului Orasenesc Gaesti din judetul Dambovita anunta pe Facebook ca a inceput vaccinarea impotriva virusului SARS-CoV-2 la aceasta unitate medicala si ca in centrul de vaccinare de la Gaesti va fi imunizata orice persoana doreste. Mai mullte persoane i-au scris medicului, cerand sa fie incluse in randurile celor care primesc serul.

"A fost deschis azi si centrul de vaccinare din spitalul Gaesti. Administram vaccinul anticovid oricarei persoane care se prezinta voluntar la centru", a scris pe Facebook conferentiarul Laurentiu Belusica, manager al Spitalului Orasenesc Gaesti.

Zeci de utilizatori ai retelei sociale au reactionat la anuntul medicului, unii dintre ei aratandu-se interesati sa primeasca serul.

Managerul spitatului i-a scris unei femei care a spus ca vrea sa-si aduca la vaccinat mama ca poate face acest lucru. "Programata da. Neprogramata, doar la sfarsitul zilei, daca raman doze", i-a scris medicul.

Serul anti-COVID-9 a ajuns in judetul Dambovita luni. Conform datelor furnizate de Prefectura Dambovita, la nivelul acestui judet au fost inscrise 608 persoane pe listele aferente primei etape de vaccinare, insa flaconul contine 5 doze, iar in total in judet au fost trimise 124 de flacoane, reprezentand 620 de doze de vaccin.

CITESTE SI: BREAKING Decizie definitiva a Inaltei Curti: Mastile de protectie sunt obligatorii in spatiile deschise din judetul Constanta


Citeste mai multe despre vaccin covid coronavirus

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă