Managerul SJU Ploiești a fost oprit la poarta secției care a luat foc: „E spitalul unde sunt director. Lăsaţi-mă să intru!”

2 săptămâni in urmă 15

Bogdan Nica, directorul Spitalului Judeţean de Urgenţă Ploieşti, a fost oprit de forţele de ordine la poarta Secţiei de Boli Infecţioase, unde a avut loc incendiul de joi dimineaţă. Forţele de ordine i-au spus că nu poate intra cu autoturismul în incintă ca urmare a unei dispoziţii a poliţiei, informează Agerpres.

„De la poliţie nu ne dă voie să dăm drumul la nicio maşină străină înăuntru, nici salariaţii nu intră”, i s-a transmis, la poartă, managerului spitalului.

El a punctat faptul că este directorul unităţii sanitare şi că trebuie să semneze procesul verbal împreună cu reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Prahova. „Cui să cereţi aprobare? E spitalul unde sunt eu director. Lăsaţi-mă să intru! Am treabă”, le-a spus Nica celor de la pază, care au arătat că au nevoie de „aprobare”.

Ulterior, Nica a coborât din autoturismul personal, accesul acestuia fiind permis în interior.

Directorul Spitalului Judeţean de Urgenţă Ploieşti, medicul Bogdan Nica, a declarat joi, la Digi24, că Secţia externă de Boli Infecţioase, unde a izbucnit incendiul, nu avea autorizaţie ISU.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă