Mâna dreaptă a comandantului Hâncu, reacție dură după aroganța lui Gheorghe Mustață. „Le-a dat bani de o bere sau i-a mințit că este de la Steaua!” | EXCLUSIV

4 luni in urmă 18

Rivalitatea dintre suporterii lui FCU și cei de la CSU este aceeași ca rivalitatea dintre fanii Stelei din Liga 3 și cei ai lui FCSB din Liga 1.

Peste tot sunt orgolii, iar recent liderul Peluzei Nord, Gheorghe Mustață le-a făcut o aroganță celor de la CSA Steaua, după ce s-a dus și a intrat ca la el acasă pe stadionul din Ghencea. Liderul suporterilor FCSB le-a prezentat urmăritorilor săi de pe Facebook locul de pe arenă unde va sta galeria pe care el o conduce. Toate acestea, în condițiile în care Florin Talpan a spus în nenumărate rânduri că echipa lui Gigi Becali nu va juca deloc pe acest stadion.

„Bau! Aici va sta Peluza Nord!”, a fost mesajul scris de Mustață la postarea însoțită de fotografiile de pe stadion.

Cristian Neagoe, mâna dreaptă a comandantului Hâncu, reacție dură după aroganța lui Gheorghe Mustață. „Nu păzește Armata stadionul!”

ProSport a luat legătura cu Cristian Neagoe, cel care ne-a spus că a ocupat funcția de președinte al secției de fotbal a celor de la CSA Steaua doar până la 1 octombrie, deoarece a ieșit în urmă cu câteva zile la pensie. „Vreau să vă spun încă de la începutul discuției că eu nu mai sunt la Steaua începând cu 1 octombrie. Am ieșit la pensie. Cum a intrat Mustață pe stadionul din Ghencea? În primul rând vreau să știți că nu Armata păzește acest stadion. 

Stadionul aparține celor de la CNI, iar cei de la pază în mod sigur habar nu avut cine este Gheorghe Mustață și pe cine reprezintă acest suporter. Dacă el nu le-a dat 3 lei de o bere, atunci în mod sigur cei care erau pe la porți au crezut că este de la noi de la Steaua după ce l-au văzut cu acel fular. Poate că acum suporterii Stelei s-au supărat, dar pe viitor cei care păzesc porțile de la stadion trebuie să fie mai vigilenți, deoarece nu poți să lași pe oricine să intre în arenă”, a spus Neagoe.

Marius Lăcătuș spune că FCSB nu o să joace în Ghencea

În urmă cu ceva timp Marius Lăcătuș a declarat că mai mult ca sigur FCSB nu o să joace pe stadionul din Ghencea. „Dacă va juca FCSB pe Ghencea? Nu cred că ar fi cea mai inteligentă mișcare a lui Becali, aceea de a veni să joace în Ghencea. Va fi contestat de către suporteri. Cei de la Peluza Sud nu-i vor primi cu brațele deschise, iar din câte știu eu FCSB nu o să joace în Ghencea”, a spus Lăcătuș.

The post Mâna dreaptă a comandantului Hâncu, reacție dură după aroganța lui Gheorghe Mustață. „Le-a dat bani de o bere sau i-a mințit că este de la Steaua!” | EXCLUSIV appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă