”Man vine dintr-un campionat slab și îi lipsește forța!” Un român cu experiență uriașă în Serie A îi avertizează pe italieni

3 săptămâni in urmă 13

Liga 1: Hermannstadt - Chindia Târgoviște, joi, 17:00, Digi Sport 1

Liga 1: CFR Cluj - Astra, joi, 20:00, Digi Sport 1

Acum, fanii grupării din nordul Italiei așteaptă ca românul să facă diferența și să își ajute noua formație să se salveze de la retrogradare. 

”Lui Man îi lipsesc forța și puțină răutate!” Sabău îi domolește pe italieni

Doar că speranțele suporterilor de la Parma sunt domolite de vorbele lui Ioan Ovidiu Sabău (52 de ani), fost internațional român și un om cu experiență la nivelul Seriei A, unde a jucat timp de șase sezoane, pentru Brescia și Reggiana.

”E un băiat foarte serios. Evoluează în banda dreaptă, e stângaci, scoate adversrii din joc şi e extrem de abil din punct de vedere tehnic. În opinia mea, îi lipsesc forța fizică și puțină răutate. Acea determinare să lupte corp la corp cu adversarii.

Nu știu dacă va putea să decidă meciurile, să facă diferența. Poate că avea nevoie de o echipă clasată mai bine, un loc mai liniștit, ca să poată crește sportiv. Există riscul să fie supus presiunii și nu știu dacă poate gestiona asta”, a zis Sabău, într-un interviu acordat celor de la Tutto Mercato.

Ovidiu Sabău: ”Man vine dintr-un campionat slab!”

Fostul fotbalist a atras atenția și că Dennis Man vine dintr-un campionat modest, al cărui nivel este tot mai scăzut.

”Man e unul dintre cei mai talentaţi din România. Dar vine dintr-un campionat care a scăzut mult față de perioada 1998-2000 şi e dificil de spus acum care e adevărata lui valoare. E altceva să joci într-un campionat puternic”, a mai zis Sabău, pentru publicația citată.

13 milioane de euro a plătit Parma pentru Dennis ManArădeanul va semna un contract pe patru stagiuni și jumătate Etichete: parma , ovidiu sabau , dennis man
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă