Man și Mihăilă l-au impresionat pe colegul din atacul Parmei: "Sunt băieți cu o calitate extraordinară!"

1 lună in urmă 2

Liga 1: Chindia - Astra, duminică, 18:00, Digi Sport 1

Liga 1: CFR Cluj - Poli Iași, duminică, 20:30, Digi Sport 1

Man și Mihăilă l-au impresionat pe colegul din atacul Parmei: "Sunt băieți cu o calitate extraordinară!"

Mihăilă a deschis scorul în minutul nouă, după o pasă decisivă a lui Man. Pentru fostul jucător de la Universitatea Craiova a fost al doilea gol consecutiv în Serie A, în timp ce ex-atacantul de la FCSB a bifat al doilea assist la rând.

Cei doi români au fost lăudați încă de la pauza meciului de Graziano Pelle, colegul din ofensivă, care are 20 de meciuri la naționala Italiei și a semnat cu Parma în această iarnă.

"Mă simt excelent alături de Man și Mihăilă, sunt băieți care își doresc foarte mult și au o calitate extraordinară. Din nefericire, aici nu prea există timp de așteptare pentru tineri, trebuie să fim pregătiți imediat, dar ei se descurcă bine", a spus Pelle, la pauza meciului Parma - Roma, citat de Parmalive.

Titularizarea ambilor români de la Parma în meciul cu AS Roma a reprezentat o premieră, cei doi împărțindu-și în ultimele runde prezențele în primul ”11”.

Pentru Parma a fost prima victorie după 18 meciuri consecutive fără succes. Echipa lui Man și Mihăilă a ajuns la 19 puncte, dar rămâne pe penultima poziție, la trei lungimi în spatele ultimului loc care asigură salvarea, ocupat de Cagliari.

VIDEO Golul lui Mihăilă din pasa lui Man, la meciul cu AS Roma

Etichete: serie a , as roma , parma , graziano pelle , dennis man , valentin mihaila
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă