Man sau Mihăilă? Verdictul lui Ilie Dumitrescu: „Să vorbească cineva cu el! Nu degeaba joacă atât de puțin”

1 lună in urmă 1

„Trebuie să te acomodezi la campionat, Mihăilă a absentat mult pentru că a fost accidentat. Lui Man trebuie să i se dea minute pentru a lua contact cu ritmul competiției, să ia pulsul campionatului. La meciul cu Udinese se vedea o diferență de personalitate între Mihăilă și Man. 

Mihăilă intra în adversar, Man juca în lateral ca să nu greșească. Trebuie să vorbească cineva cu Man, să-i explice cineva că are un statut. Nu-l băgau pe Man 15-20 minute dacă nu avea un nivel bun de pregătire, mai are nevoie de timp pentru adaptare”, a declarat Ilie Dumitrescu.

„Problema la Parma nu este faza ofensivă, echipa a marcat destule goluri. Problema este pe partea defensivă, au pierdut puncte după două meciuri în care au condus cu 2-0”, a mai spus Dumitrescu, potrivit digisport.ro.

Valentin Mihăilă, anunțat titular în Parma - Inter

Parma - Inter se joacă azi, de la ora 21:45. Meciul contează pentru etapa #25 din Serie A.

Fără victorie de 16 meciuri, Parmei îi va fi extrem de dificil să întrerupă seria neagră la următorul meci. „Cruciații” primesc vizita liderului Inter, aflat în mare formă. Iar D'Aversa, antrenorul lui Man și Mihăilă, nu se va putea baza pe întregul efectiv.

Cei doi români din lot sunt disponibili, dar numai unul din ei pare să aibă șanse de a începe meciul ca titular. Este vorba despre Valentin Mihăilă, care a jucat din primul minut și la precedentele două partide, 2-2 cu Udinese și 2-2 cu Spezia. Gazzetta dello Sport îl anunță titular pe fostul jucător al Craiovei.

409 minutea adunat Valentin Mihăilă la Parma, în 9 meciuri. A marcat o dată, cu Lazio, în Cupă. Dennis Man are 91 de minute în tricoul „cruciaților”, adunate din 5 partide

Povestea mutării lui Valentin Mihăilă la Parma: „M-a supărat Giovanni Becali atunci”

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Un fost atacant din Liga 1, cotat acum la 2,3 milioane de euro, ar putea deveni coleg cu Tevez la Boca JuniorsPierdere uriașă pentru Barcelona înaintea returului cu PSG

Mărturia medicului-erou, după incendiul de la Piatra Neamț. Ce a fost nevoită să facă soția sa pentru a-l ajuta

Libertatea

Playtech: Face amor pe bani sau cadouri? Scandal uriaș în muzica românească, artista a fost dată de gol de propria ei sora
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă