Man. City a raportat 3 cazuri noi de COVID-19, cu câteva ore înaintea meciului cu Man. United. Guardiola are un singur portar

1 lună in urmă 21

Serie A: AC Milan - Juventus, 6 ianuarie, 21:45, Digi Sport 1

Cupa Ligii Angliei: Manchester United - Manchester City, 6 ianuarie, 21:45, Digi Sport 2

Semifinala Cupei Ligii Angliei, Manchester United - Manchester City, se joacă de la ora 21:45, ÎN DIRECT la Digi Sport 2

"Angajaţii vor respecta acum o perioadă de autoizolare, în conformitate cu protocoalele Premier League şi ale guvernul britanic cu privire la carantină”, a anunţat Manchester City.

Cu portarul Ederson deja izolat, testul pozitiv al lui Carson o lasă pe City fără altă opţiune pentru meciul de miercuri decât Zack Steffen, care a fost titular şi la Chelsea.

Ceilalţi jucători încă în izolare sunt Ferran Torres, Tommy Doyle şi Eric Garcia. Kyle Walker şi Gabriel Jesus, care au dat rezultate pozitive în ziua de Crăciun, şi-au finalizat perioada de carantină.

Manchester City, meci amânat cu Everton

Meciul lui City cu Everton de săptămâna trecută a trebuit să fie amânat din cauza cazurilor pozitive din lotul său, problemă cu care s-au confruntat şi cluburile Newcastle United, Sheffield United şi Fulham.

Testele efectuate marţi în Premier League au detectat 40 de cazuri noi de COVID-19, cel mai mare număr într-o săptămână de la startul noului sezon.

Etichete: manchester city , manchester united , coronavirus , covid-19
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă