Man, aceeași notă ca Ronaldo, după Juventus - Parma. Ce scrie Gazzetta Dello Sport despre români

2 săptămâni in urmă 6

  • Liga 1: Poli Iași - FC Voluntari, joi, 17:30, Digi Sport 1

  • Liga 1: Academica Clinceni - FCSB, joi, 20:15, Digi Sport 1

Formația condusă de Roberto D'Aversa a reușit să deschidă scorul prin Brugman, în minutul 25, din lovitură liberă, însă Juventus a revenit rapid în joc. Alex Sandro a reușit o dublă, în minutele 43, respectiv 47, iar Matthijs de Ligt a stabilit scorul final în minutul 68, după un corner.

Man, aceeași notă ca Ronaldo, după Juventus - Parma. Ce scrie Gazzetta Dello Sport despre români

Dennis Man a fost titular și a jucat până în minutul 81, în timp ce Valentin Mihăilă a fost introdus în minutul 61, în locul lui Gervinho.

Gazzetta Dello Sport i-a acordat nota 5 lui Dennis Man: "Nu a fost seara tripletei ofensive, dar el este cel care a luptat cel mai puțin. A avut în față un Alex Sandro în formă de zile mari, dar, în loc să încerce să-l blocheze, s-a ascuns", au scris italienii, despre prestația românului.

De partea cealaltă, Cristiano Ronaldo, care a fost lipsit de realizări, a primit tot nota 5: "Disconfortul de la flexor a trecut, dar este departe de cea mai bună formă a sa. Mingea aruncată la finalul meciului, care l-a costat un cartonaș galben, unul care putea fi evitat, este dovada unui moment complicat".

Valentin Mihăilă a prins 30 de minute și a fost notat cu 5,5 de italieni: "Aceeași notă ca Gervinho. Scorul nu se schimbă după intrarea lui. Nu reușește să influențeze jocul, iar participarea sa la faza ofensivă este limitată la ultimele tentative din meci".

Cu șase runde înainte de final, Parma ocupă locul 19, cu 20 de puncte, la 11 lungimi de ultima poziție care asigură salvarea. Juventus e pe 3, cu 65 de puncte.

  • 7 este nota obținută de Brugman, autorul golului Parmei, cel care a fost desemnat cel mai bun jucător al oaspeților
  • 7,5 a primit Alex Sandro, autorul dublei lui Juventus

VIDEO Rezumatul meciului Juventus - Parma 3-1

Etichete: serie a , juventus , cristiano ronaldo , parma , dennis man , valentin mihaila
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă