"Mami, trezeşte-te" Povestea emoţionantă a lui Alex, bărbatul care şi-a văzut mama murind, când avea doar 2 ani. Femeia a fost înjunghiată într-un parc din Anglia

1 lună in urmă 27

De Ovidiu Cojocaru.
Publicat: 07.09.2021, 18:56.
Actualizat: 07.09.2021, 18:57

Alex Hanscombe, un tânăr englez în vârstă de 32 de ani a descris  povestea emoţionantă din viaţa sa, la 30 de ani de la uciderea mamei sale, într-un parc din Marea Britanie.

Bărbatul povesteşte drama prin care a trecut în copilărie

Galerie (2)

Bărbatul povesteşte drama prin care a trecut în copilărie

Twitter

Rachel Nickel, mama tânărului a fost ucisă cu sânge rece chiar sub privirile băiatului, când acesta avea doar doi ani. Întreaga scenă s-a petrecut în parcul Wimbledon Common, în urmă cu 30 de ani, când un bărbat cu probleme psihice a urmărit-o pe femeie şi a înjunghiat-o, relatează The Sun.

Deşi se afla la o vârstă extrem de fragedă, cu doar o lună înainte de a împlini trei ani, Alex spune că evenimentul a fost unul traumatizant, fiind una dintre cele mai puternice amintiri care l-au marcat de-a lungul copilăriei sale. Într-un documentar realizat de jurnaliştii de la Channel4, "Moartea din parcul Common: Uciderea mamei mele", bărbatul povesteşte despre clipele care i-au marcat viaţa în urmă cu trei decenii. "Îmi aduc aminte că în acea dimineaţă eram cu mama de mână şi ne plimbam prin parc. Deodată, un străin a ieşit din senin, m-a bruscat şi m-a aruncat la pământ. În secundele următoare, am văzut-o pe mama prăbuşindu-se lângă mine", povesteşte Alex.

Mama a fost ucisă sub privirile propriului ei fiu

El a spus că viaţa i-a fost salvată de către tatăl său, care l-a scăpat din mâinile agresorului. Printre lacrimi, englezul mărturiseşte că a simţit exact momentul în care mama lui a murit. În zadar s-a străduit tatăl lui să o salveze pe femeie, rănile provocate de agresor au fost atât de grave încât aceasta a murit pe loc. "Îmi amintesc clar că am strigat trezeşte-te mami!, iar ea nu a răspuns. Am strigat şi a doua oară şi tot nu a răspuns. La al treilea strigăt am realizat că mama mea plecase şi nu avea să se mai întoarcă vreodată" , a adăugat Alex.

În documentar, Alex se întâlneşte cu psihologul din copilărie care a fost angajat de poliţie pentru a consilia minorul. Întâlnirea faţă în faţă, care se petrece după aproape 30 de ani este una emoţionantă. Cei doi se îmbrăţişează şi au ochii în lacrimi. Tatăl lui Alex a fost cel care a avut grijă de copil, după moartea soţiei sale. Îşi aminteşte cum acesta avea coşmaruri în primele luni după ce mama lui a murit. Imediat după oribila crimă, cei doi s-au mutat în Franţa, apoi în Barcelona, unde locuiesc şi în prezent. S-au întors în Marea Britanie pentru prima dată după pentru filmările documentarului.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Top știri

„Am încercat să îl opresc, dar nu am putut”. Adolescentă lipsită de putere, violată în largul mării, la doi paşi de plaja plină de turişti, în Marea Britanie

1

Adolescentă de 15 ani a fost violată în faţa a mii de oameni, fără ca nimeni să îşi dea seama de acest incident. Agresorul a abuzat sexual tânăra, în largul mării, în apropierea unei plaje pline ochi din Bournemouth, Marea Britanie.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă