Mama unei fete a depus plângere penală la Poliție împotriva lui Alexandru Cumpănașu. Ce acuzații îi aduce

1 lună in urmă 35


Mama tinerei, din Bucureşti, îl acuză pe Alexandru Cumpănaşu că, în urmă cu doi ani, pe vremea când era minoră, i-ar fi făcut propuneri indicente, scrie site-ul G4Media.ro.


Femeia a depus plângerea penală, joi, la Secția 16, a confirmat pentru Libertatea Ciprian Romănescu, purtător de cuvânt al Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti.


Potrivit site-ului Antena 3, tânăra susține că în timpul unor conversații pe WhatsApp, Alexandru Cumpănaşu i-a propus să întreţină relaţii intime cu soţia sa, Simona, în timp ce el ar fi privit scenele.


În replică, Alexandru Cumpănașu a făcut declarații contradictorii la Antena 3. Pe de-o parte a spus că nu își amintește un astfel de dialog, iar pe de altă parte a precizat că nu există ”o infracțiune nicăieri acolo” și că ”nu aveam de unde să știu eu câți ani are și ce făcea.”


Cazul ”Profului online” a ajuns și în atenția Parchetului Judecătoriei Sectorului 4, care a anunțat marți deschiderea unui dosar penal in rem în cazul mesajelor lui Alexandru Cumpănașu de pe Tik Tok pentru incitarea la ură sau discriminare împotriva profesorilor.


Într-unul dintre mesaje, Cumpănașu a lansat o serie de mesaje îndreptate împotriva unor profesori. Dosarul deschis este in rem, ceea ce înseamnă că anchetatorii nu au pus încă o persoană sub cercetare penală.


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă