Mamă și fiu răpuși de Covid în Maramureș, la câteva ore unul de celălalt. Vasile era cadru militar în rezervă

2 săptămâni in urmă 43

De Veronica Micu.
Publicat: 24.04.2021, 11:35.
Actualizat: 24.04.2021, 11:46

Tragedie într-o familie din Şomcuta Mare, județul Maramureș, după ce o mamă și fiul ei, fost jadarm, au fost răpuşi de coronavirus. Medicii spun că boala a avut o evoluţie rapidă, în doar câteva ore de la depistarea virusului.

Mamă și fiu răpuși de Covid în Maramureș, la câteva ore unul de celălalt. Vasile era cadru militar în rezervă

http://maramuresmedia.ro/

Vineri, 23 aprilie, Vasile Butean, în vârstă de 58 de ani, fost colonel în cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Maramureş, a încetat din viaţă.

Joi făcuse testul rapid, care a ieșit pozitiv la coronavirus. Pentru că se simțea rău, bărbatul a mers la spitalul județean, unde starea lui s-a înrăutățit. Vineri a intrat în stop cardio-respirator, a fost resuscitat, însă medicii nu l-au mai putut salva, declarând decesul.

Mama jandarmului a murit la câteva ore distanță

În această dimineață, la doar câteva ore de la moartea fiului ei, s-a stins și mama acestuia.

Femeia fusese internată 21 aprilie, fiind şi ea infectată cu coronavirus. A mers la spitalul suport covid prin transfer de la Spitalul Județean de Urgență Baia Mare.

Medicii spun că boala a avut o evoluţie galopantă, în doar câteva ore de la depistarea virusului starea de sănătate a celor doi înrăutăţindu-se considerabil.

Colonelul Vasile Butean va fi condus pe ultimul drum cu onoruri militare duminică, 25 aprilie.

- Articol realizat cu ajutorul informațiilor obținute de reporterul Observator Simona Vasiac -

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă