Mama gemenilor din Ploiești, care au murit după ce au căzut de la etaj, era live pe Facebook în timpul tragediei. Femeia a fost internată la psihiatrie

2 luni in urmă 35

Mama copiilor care au murit miercuri seară după ce au căzut de la etajul 10 al unui bloc era live, pe Facebook, în momentul în care a avut loc tragedia.

În filmulețul postat pe rețeaua de socializare se aud sunetele ambulanţelor, iar la scurt timp cineva bate cu putere în uşa apartamentului. În acel moment transmisiunea live pe Facebook se opreşte.

Potrivit Ambulanţei Prahova, apelul a fost dat în jurul orei 20.48, iar după calcule, filmarea de pe Facebook ar fi fost realizată aproximativ la această oră.

Imediat după tragedie, mama a mers la Spitalul unde erau transportați  aceștia, însă a întrat în stare de șoc și a fost internată la psihiatrie, potrivit surselor G4Media.ro.

Context: 

Doi frați au căzut în gol de la etajul 10 al unui bloc de pe Bulevardul Republicii din Ploiești. Copiii sunt gemeni, au în jur de 2-3 ani și sunt inconștienți. Echipajele de la Serviciul de Ambulanță din Prahova au intervenit pentru a-i asista medical pe cei doi.

Sursele G4Media au declarat că cei doi copii se aflau în casă cu un frate mai mare, care are dizabilități: ”Nu se știe cum au căzut. Atunci când mama s-a dus în dormitor a observat că nu mai sunt. Mama nu știa ce s-a întâmplat, a început să caute copiii abia când a ajuns Jandarmeria la ușă”, au declarat sursele G4Media.

Pompierii prahoveni au alocat la locul evenimentului 1 autoscară, 1 autospecială de stingere, 1 mașină de descarcerare și 2 ambulanțe SMURD din care una de terapie intensivă mobilă.

Gemenii, un băiat și o fată, au fost preluați de ambulanțe și duși la spital, însă au fost declarați decedați, au anunțat autoritățile. De asemenea, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii de ucidere din culpă.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă