Mama Antoniei, fata ucisă și arsă în Arad, a ajuns la tribunal. Ce le-a cerut magistraților. Detalii de ultimă oră

1 săptămână in urmă 18

Mama Antoniei, fetița de doar 4 ani găsită incendiată pe un câmp din Arad, îl chemase în instanță pe tatăl biologic, cu un an înainte, într-o proces deschis pentru exercitarea autorității părintești.

Mama fetiței ucise a ajuns la tribunal

Pe 23 noiembrie, cei doi trebuiau să se prezinte la tribunal în fața magistraților, în Buzău, pentru un nou termen al procesului deschis de femeie. Cu toate că micuța Antonia nu mai este în viață, judecătorii au decis amânarea cauzei, nu închiderea dosarului. Mama fetiței a cerut suspendarea procesului, prin avocat.

”Amână cauza. Se va comunica pârâtului un exemplar al cererii de suspendare. Se va pune în vedere apărătorului reclamantei să depună la dosar împuternicirea avocațială în original. Apărătorul pârâtului să depună la dosar întâmpinarea semnată și ștampilată”, se arată în soluția pe scurt a ședinței.

Următorul termen de judecată a fost stabilit pe data de 7 decembrie. De asemenea, femeia mai are un băiețel de 3 ani și un nou născut. Atunci când concubinul ei comitea crima, ea se afla în maternitate. Autoritățile au decis ca mama Antoniei să nu fie decăzută din drepturile părintești.

„Mama este mai ok, dar mai are mult de lucru pentru a depăşi situaţia respectivă (…) Mama Antoniei, fetiţa ucisă cu o săptămână în urmă, are toate şansele să nu fie decăzută din drepturile părinteşti (…)”

Erika Stark, directorul DGASPC Arad a declarat că mama Antoniei se poartă bine cu ceilalți copii și că, din observațiile ei, starea ei este una bună. Este o mamă bună și consideră că are grijă de copii și că îi iubește, a mai adăugat aceasta, potrivit observatornews.ro

Judecătorii au decis prelungirea arestării preventive a criminalului

Totodată, miercuri a avut loc și procesul lui Florin Crișan, bărbatul care a recunoscut că a ucis-o pe Antonia. În cazul acestuia, judecătorii de la Tribunalul Arad au hotărât să-i prelungească arestarea preventivă cu încă 30 de zile.

”Solutia pe scurt: În baza art. 234 alin. 1, art. 235, art. 236, raportat la art. 223 alin. 2 Cod procedură penală, admite propunerea formulată de Parchetul de pe Tribunalul Arad şi prelungeşte arestarea preventivă a inculpatului CRIŞAN FLORIN BENIAMIN, pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 02.12.2021 şi până la 31.12.2021 inclusiv.

În baza art. 275 alin.3 Cod procedură penală cheltuielile judiciare rămân în sarcina statului. Cu drept de contestaţie, în termen de 48 de ore de la pronunţare. Pronunţată în Camera de Consiliu, azi, 24 noiembrie 2021, ora 11,20”, au hotărât magistrații.

The post Mama Antoniei, fata ucisă și arsă în Arad, a ajuns la tribunal. Ce le-a cerut magistraților. Detalii de ultimă oră appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă