Mamă acuzată că şi-a ucis bebeluşul de zece luni după ce a adormit cu el în braţe, în timp ce stătea în cadă, în SUA

2 luni in urmă 28

O mamă adolescentă a fost acuzată de uciderea bebelușului ei de 10 luni după ce a adormit cu el în cadă în timp ce îl ţinea în braţe.

Mamă acuzată că şi-a ucis bebeluşul după ce a adormit cu el în braţe în timp ce stătea în cadă, în SUA

Mamă acuzată că şi-a ucis bebeluşul după ce a adormit cu el în braţe în timp ce stătea în cadă, în SUA

Facebook / Coweta County Sheriff's Office

Fiul lui Anslie Nicole Brantley, Draiden Shane Nichol, s-a înecat în baie, în casa familiei deținută de mama fetei, în Georgia, SUA. Poliția spune că tânăra de 19 ani a luat droguri înainte de a se pune în cadă cu copilul așezat pe pieptul ei. Nu este clar totuşi ce tip de droguri luase tânăra mamă, au spus anchetatorii.

''Bebelușul era în cadă cu ea și nu a răspuns când femeia s-a trezit'', a declarat într-un comunicat șeriful din Coweta. Echipajele de urgență au declarat că cel mic era rece la atingere și a fost dus la Spitalul Piedmont Newnan, dar ulterior a fost declarat mort.

Şi mama tinerei a fost închisă pentru posesie de droguri

De asemenea, autoritățile au găsit metamfetamină în casa deținută de mama lui Brantley, Kelli Gordon, în vârstă de 36 de ani. Bunica a fost arestată pentru acuzații de posesie de stupefiante și a fost trimisă în închisoare pentru acuzații care nu au legătură cu moartea nepotului ei, a relatat presa locală.

Cinci dintre ceilalți copii ai lui Gordon au fost puși în custodia oficialilor de protecție a copilului după arestarea ei, au confirmat autoritățile locale. Cât despre Brantley, aceasta a fost arestată în Alamo, Georgia, la 160 de mile distanță de Coweta, sub acuzația de crimă de gradul doi. De asemenea, femeia a fost acuzată de cruzime asupra copiilor, conform Mirror.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă