Mamă a patru copii, paralizată după infecția cu Covid-19. Femeia nu poate nici măcar să respire singură: „Ne vrem mama înapoi”

2 săptămâni in urmă 17

Infecția cu Covid-19 are reacții din ce în ce mai neașteptate și mai agresive. Din păcate, există persoane care au scăpat cu viață, dar vor rămâne marcate pentru totdeauna. Unul dintre aceste exemple este o femeie în vârstă de 55 de ani, mamă a patru copii. În urma contactării virusului nemilos, femeia a făcut complicații și a intrat în comă. În prezent, viața sa este una foarte grea, fiind imobilizată total.

Ce simptome a avut

În urmă cu trei luni, Ayesha Hussein era o mamă fericită și independentă, dedicată celor patru copii ai săi. Din păcate, în urma infecției cu Covid-19, femeia a avut parte de o experiență îngrozitoare, iar medicii se îndoiesc că va mai reuși vreodată să se miște, să vorbească sau să respire singură.

Drama prin care a trecut Ayesha, o femeie din Marea Britanie, este una rar întâlnită, iar familia a fost pusă în situația în care trebuia să decidă dacă să-și lase mama să moară sau să aleagă să traiască o viață chinuită, paralizată de la ochi în jos. Fără să mai stea pe gânduri, cei patru copii au decis să-și salveze mama, chiar dacă nu va mai avea o viață normală niciodată.

Totul a început de Crăciun, atunci când Ayesha Hussein a început cu episoade de tuse și respirație insuficientă. Pe data de 29 decembrie, starea ei s-a agravat, astfel că a fost dusă de urgență la spital. În scurt timp, aceasta a făcut febră mare (42 de grade) și a intrat în comă.

Familia a fost pusă să aleagă pentru viața femeii

În urma evoluției rapide a bolii, creierul femeii a fost grav afectată, astfel că mama celor patru copii s-a transformat dintr-o femeie normală într-o persoană imoblizată la pat, dependentă de oxigen pentru a putea respira.

Copiii Ayeshei au dezvălui că medicii i-au întrebat pe copiii pacientei dacă doresc să i se efectueze manevre de resuscitare în cazul unui stop cardiac.

„Medicii au spus că trebuie să luam în considerare posibilitatea de a o deconecta de la aparetele care o țineau în viață. Au întrebat: dacă are din nou un stop cardiac, vreți să o resuscităm? Și am spus: Da”, a povestit fiica femeii, care încă mai speră că o minune se va întâmpla cu mama ei, potrivit cambridge-news.co.uk.

Aceasta a afirmat, de asemenea, că cea mai mare dorință a copiilor a fost ca mama lor să trăiască, indiferent ce urmări va avea asupra sănătății: „Ne dorim mama înapoi. Medicii spun că va fi invalidă, dar nu ne pasă în ce stare se află„, a adăugat Mina.

The post Mamă a patru copii, paralizată după infecția cu Covid-19. Femeia nu poate nici măcar să respire singură: „Ne vrem mama înapoi” appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă