Majorat organizat în spatele blocurilor, întrerupt de jandarmii din Dâmbovița. Zeci de tineri, sancționați

1 lună in urmă 12


Jandarmii au descins zielele trecute un majorat organizat în spatele unor blocuri din centrul orașului Târgoviște, la care participau peste 30 de tineri, fără a respecta regulile impune de pandemie. Autoritățile au intervenit după ce locatarii s-au plâns de gălăgia creată, potrivit Adevărul.


Tinerii, cu vârste cuprinse între 17 şi 18 ani, au fost sancţionaţi contravenţional cu avertismente scrise şi o amendă în valoare de 250 lei pentru că nu au respectat normele de protecţie sanitară conform prevederilor Legii nr. 55/2020, privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.„Acţiunile jandarmilor pentru protejarea populaţiei împotriva îmbolnăvirilor cu virusul SARS-CoV-2 au continuat şi zielele acestea cu verificări efectuate, sub autoritatea Instituţiei Prefectului, în pieţe, parcuri şi alte zone aglomerate.


Acestea vor fi intensificate şi în perioada următoare, iar scopul lor este de a explica oamenilor importanţa şi necesitatea respectării tuturor normelor de protecţie sanitară, pentru prevenirea şi limitarea îmbolnăvirilor”, se arată într-un comunicat al IJJ Dâmboviţa.


Foto. Adevărul


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă