Majorat cu 96 de invitați, întrerupt de polițiștii din Năvodari. Toți participanții au fost amendați cu câte 2.000 de lei

1 lună in urmă 3

Polițiștii din Năvodari au intervenit, ieri, la o cafenea din Năvodari, unde avea loc o petrecere de majorat cu 96 de invitați, iar toți cei prezenți, inclusiv operatorul economic, au fost amendați, informează un comunicat al IPJ Constanța.

În cursul zilei de ieri, în jurul orei 18.30, polițiștii din cadrul Poliției orașului Năvodari au fost sesizați cu privire la desfășurarea unui eveniment privat, la o cafenea din orașul Năvodari, la care participă mai multe persoane, fără a fi respectate măsurile de prevenire și limitare a răspândirii infecției cu noul coronavirus.

La fața locului au ajuns polițiști din cadrul Poliției orașului Năvodari și polițiști locali, în sprijin sosind echipaje de Poliție de la subunitățile din apropiere - Secția 5 Rurală Cogealac, Secția 2 Rurală, Poliția stațiunii Mamaia, precum și o grupă din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale.

Polițiștii au constatat faptul că este vorba despre un majorat, la eveniment participând 96 de persoane. Toate au fost legitimate și sancționate contravențional cu amendă în valoare de 2.000 de lei fiecare, evenimentul fiind întrerupt. Totodată, a fost identificat și sancționat contravențional administratorul societății comerciale, cu amendă în valoare de 10.000 de lei.

Editor : V.M.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă