Majda, declarații neașteptate după plecarea de la „Survivor România”. Prin ce chin a trecut vedeta. „Colegii mei nu au știut niciodată”

1 lună in urmă 2

Majda s-a întors în România, după ce a fost eliminată de la „Survivor România”, iar luni seara, 8 martie a fost invitată în cadrul emisiunii Teo Show, de la Kanal D. Vedeta a povestit experiența de care a avut parte în Republica Dominicană.

Majda a dezvăluit că au fost momente în care a simțit că cedează fizic. Mai mult decât atât, colegii ei nici măcar nu știau cât de gravă era de fapt starea ei de sănătate.

„Colegii mei nu au știut niciodată când mie mi-a fost foarte greu, când eu nu mai puteam de dor și când am avut momente în care am spus că poate ar trebui să mă opresc.

Mi-am dorit să lupt până la capăt, niciodată nu am spus că nu mai pot de durere, că vreau acasă. I-am promis fiicei mele că voi lupta și în ochii ei voi fi o luptătoare și am simțit-o. Își recunosc că durerea fizică aș fi putut să o duc mult și bine, dar departe de ea nu mai puteam să stau mult.

Majda, declarații neașteptate după plecarea de la „Survivor România”. Prin ce chin a trecut vedeta. „Colegii mei nu au știut niciodată”

Când am fost la Consiliu, mi-am luat ghiozdanul, am lăsat sarea colegilor, am lăsat păturile la locul lor, mi-am strâns bagajul. M-au întrebat de ce am luat bagajul și am zis „să fie”. Era important să nu le spun lor asta. Eu am fost împăcată atunci când am plecat”, a mai declarat Majda, în direct la Teo Show.

„Am fost văzută pe camere”

„Au fost multe momente în care mi-a fost foarte greu, mai ales atunci când mi-am luxat glezna și medicul spunea că dacă mai intru risc să plec acasă. Au fost momente când m-am accidentat și am văzut stele verzi și m-am ridicat și am continuat traseul.

Au fost momente când mă trezeam noapte din somn și vomitam și nu am spus, dar am fost văzută pe camere.

Eu nu sunt bolnăvicioasă, nu am leșinat în viața mea, nu sunt așa de firavă. Domnul doctor m-a îngrijit foarte bine, i-am rugat să nu dea imagini din ambulanță să mă vadă mama și să se îngrijoreze”.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă